Vedete

Mădălina Ghenea, pozată în costum de baie chiar de fiica ei

Camelia
December 12, 2022 11:12 AM

Mădălina Ghenea pozată în costum de baie chiar de fiica ei. Mădălina Ghenea a fost fotografiată în costum de baie și a urcat pozele imediat pe conturile de socializare. Imaginile distribuite au fost realizate chiar de Charlotte, fetița ei și a lui Matei Stratan.

Actrița în vârstă de 35 de ani apare într-un costum de baie din două piese, în mai multe ipostaze. În dreptul imaginilor distribuite pe Instagram, Mădălina Ghenea a avut și un mesaj, a precizat că fotograful ei a fost chiar fiica sa.

„Fotograf :Charlotte 5 ani și 5 luni ?Ea a spus că lunile sunt importante, dar aș spune că acum chiar și secundele sunt importante… 24/7 împreună doar eu și tu în acest august.

La revedere vara! Mi s-a spus că postez prea multe din viața profesională și nu din cea personală, așa că nimic nu poate deveni mai personal decât asta”, a notat vedeta pe 31 august, în ultima zi de vară.

Actrița evită să o expună prea des pe Charlotte, fiica ei

Mădălina Ghenea pozată în costum de baie chiar de fiica ei. Viața Mădălinei Ghenea s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Charlotte locuiește împreună cu actrița, în Italia, după despărțirea părinților. Vedeta evită să își expună fiica pe rețelele de socializare.

În luna aprilie a anului 2017, Mădălina Ghenea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. A ținut-o ascunsă o bună perioadă, până când a apărut într-un pictorial special în revista Elle. Lumea întreagă a cunoscut-o atunci pe Charlotte.