Vedete

Mădălina Ghenea, răvășitoare într-o rochie transparentă, după ce a suferit în tăcere o perioadă

Camelia
November 8, 2022 10:10 AM

Frumoasa Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii, în ultima perioadă, după ce a anunțat că întâmpină probleme de sănătate. Se pare că actrița a reușit să le depășească, iar prima ședință foto pe care a realizat-o este de-a dreptul răvășitoare!

În cea mai recentă postare a sa, Mădălina Ghenea poartă o rochie verde transparentă, cu o trenă uriașă și detalii din puf. Actrița în vârstă de 34 de ani și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei argintii și sandale cu toc.

De asemenea, aceasta și-a coafat parul castaniu într-un mod elegant, având bucle lejere care îi cădeau pe umeri, completându-și în final look-ul cu un machiaj impresionant care i-a accentuat trăsăturile superbe.

Postarea Mădălinei a strâns peste 10.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore. Fanii au fost uimiți să o revadă pe actrița lor preferată într-o așa ipostază, astfel că au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Cea mai frumoasă femeie”/ „Ești uimitoare”/, relatează profm.ro.

Mădălina Ghenea: ”De opt luni lucrez non-stop”

În urmă cu ceva timp, Mădălina Ghenea își îngrijora fanii după ce a postat o fotografie cu ea pe patul de spital. Aceasta le-a explicat urmăritorilor că a avut o perioadă plină de proiecte și, din cauză că a muncit fără întrerupere, suferă acum de epuizare.

Actrița a considerat că cel ma bine pentru ea este să ia o pauză de la rețelele de socializare și să se recupereze.

Din păcate, nu mă simt bine. Îmi cer scuze tuturor, dar nu voi fi în stare să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să-mi anulez toate angajamentele de muncă. De opt luni lucrez non-stop, fără zi libere, iar corpul meu cere cu disperare o pauză. O să fac pauză de Instagram și WhatsApp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.