News

Mădălina Ghenea s-a logodit cu iubitul american?

andreea voicu
May 13, 2019 15:12 PM

Mădălina Ghenea iubeşte din nou! Frumoasa româncă s-a cuplat cu un milionar american, Vito Schnabel, în vârstă de 32 de ani, după ce a pus punct relaţiei cu tatăl fetiţei sale, Matei Stratan. Cei doi au fost surprinşi, la începutul lunii aprilie, în ipostaze romantice pe o plajă din Saint Barts, conform Daily Mail.

Acum, la mai bine de o lună de când s-a aflat de relaţia lor de iubire, Mădălina Ghenea şi Vito Schnabel par pregătiţi să treacă la alt nivel. 

Mădălina Ghenea s-a logodit cu iubitul american?

De câteva luni bune, Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia, împreună cu fetiţa şi mama sa, iar Matei Stratan are dreptul să îşi viziteze micuţa ori de câte ori are ocazia, scrie Cancan.

Acum, Mădălina Ghenea are tot timpul din lume să îşi continue povestea de dragoste cu Vito, milionarul american, care se pare că a cucerit-o iremediabil pe româncă.

Potrivit Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, bărbatul i-a prezentat-o deja mamei sale pe Mădălina Ghenea, semn că relaţia decurge perfect, iar în viitorul apropiat nu este exclus ca aceştia să se căsătorească.

Mai mult de atât, cei doi îşi arată iubirea şi pe reţelele de socializare, acolo unde au postat imagini din cea mai recentă vacanţă petrecută în America. Deşi nu s-au fotografiat împreună, Mădălina şi Vito au lăsat la vedere detalii care îi dădeau de gol că sunt în acelaşi loc.

Madalina Ghenea a cunoscut-o pe mama lui Vito
Madalina Ghenea a cunoscut-o pe mama lui Vito

Noul iubit al Mădălinei Ghenea are origini româneşti. Se pare că străbunicii acestuia sunt români. Esther Greenberg, bunica lui Vito Schnabel, s-a născut în anul 1930 la New York, după ce părinții acesteia au emigrat în Sua.

Mădălina Ghenea s-a iubit în trecut cu vedete precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Philipp Plein.

 

View this post on Instagram

 

Powerful sculpture by Sun Yuan and Peng Yu Watch with sound on Title :Can’t help myself Venice Biennale ?? ??

A post shared by Vito Schnabel Gallery (@vitoschnabelgallery) on