News

Mădălina Ghenea se relaxează la plajă! Cât de bine arată actrița | FOTO

iulia.statie
July 27, 2020 14:27 PM

Mădălina Ghenea a decis să aibă parte de câteva clipe de relaxare și să meargă pe o plajă în Sardinia. Paparazzi au surprins-o bucurându-se de soare, iar frumoasa brunetă arată spectaculos, întorcând toate privirile în costumul său de baie.

Pe aceeasi temaMădălina Ghenea a fost părăsită de iubitul miliardar! Familia lui nu o dorea

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă pe plajă

Așa cum ne-a obișnuit, Mădălina Ghenea este o apariție răvășitoare de fiecare dată când este surprinsă. Îmbrăcată de data aceasta într-un costum de baie simplu, negru, actrița s-a bucurat de câteva momente de relaxare și a demonstrat iarăși că este una dintre cele mai frumoase românce.

Mădălina Ghenea a format recent un cuplu cu Leonardo Maria Del Veccio, fiul unui miliardar italian, însă, relația nu a avut succes. Momentan aceasta se dedică activității profesionale și creșterii fiicei sale, Charlotte.

Multă lume a întrebat-o pe Mădălina de ce nu s-a căsătorit niciodată, iar, recent, frumoasa actriță a oferit un răspuns extrem de interesant, demonstrând că nu doar talentul și frumusețea o recomandă, ci și faptul că este o femeie foarte puternică.

„Dragi doamne, multe dintre voi ați întrebat de ce niciodată nu m-am căsătorit. O să încerc să dau cel mai bun răspuns. Personal, aș prefera să cresc singură decât în compania unei persoane pe care am întâlnit-o până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre acest aspect foarte mult. Se pare că supără oamenii, în special pe bărbați.”, a explicat Mădălina Ghenea.

„A fi singură nu este o stare. Este un cuvânt ce definește o persoană destul de puternică pentru a trăi și a se bucura de viață fără a depinde de alții. Muncești din greu, ajungi cineva în viață, căsătoria nu este o garanție și un bărbat nu este un progres din punct de vedere financiar.”, a spus actrița.

„Iubirile vieții mele sunt mama și fiica mea. Nu simt că ar trebui să fiu căsătorită. Niciodată nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu o să vă las să știți, o să îmi țin viața personală privată, dar acum eu îmi dedic viața fiicei mele, carierei, prietenilor și familiei.”, a continuat aceasta.