News

Maddox Jolie-Pitt a depus mărturie împotriva lui Brad Pitt în procesul de divorț. Acesta nu și-a menajat deloc tatăl

iulia.statie
March 19, 2021 12:33 PM

După ce s-a aflat că Angelina Jolie a depus noi documente pentru procesul de divorț cu privire la presupusele incidente de violență domestică în care este implicat fostul ei soț, Brad Pitt, Maddox, fiul cel mare al cuplului, a depus mărturie împotriva omului ce l-a crescut.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie, declarații sfâșietoare despre mama ei

Maddox Jolie-Pitt a depus mărturie împotriva actorului Brad Pitt

Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox în 2002, din Cambogia. Pe atunci, actrița era căsătorită cu Billy Bob Thornton, dar relația lor era plină de probleme, așa că s-au despărțit la scurt timp după ce băiatul a intrat în viața vedetei. În 2006, Brad Pitt îl adopta pe Maddox, devenind tatăl lui în acte.

Totuși, relația lor nu a fost lipsită de probleme de-a lungul anilor. În trecut, se zvonea că între ei a existat o altercație după ce Brad băuse alcool în timp ce zburau cu un avion privat. Pe atunci, starul a fost investigat de autoritățile competente, dar a fost declarat nevinovat. Mai mult, se știe deja că Maddox este extrem de apropiat de mama sa, dar nu așa de prietenos cu actorul.

Nici procesul de divorț dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu este ușor. După o despărțire extrem de mediatizată, toată lumea credea că aceștia au ajuns la o înțelegere, dar actrița a depus vineri, 12 martie, documente în care susținea că atât ea, cât și micuții pe care îi are împreună cu actorul, pot aduce dovezi împotriva starului.

Totuși, o sursă apropiată de actorul a susținut că decizia de a depune documente împotriva actorului nu reprezintă decât o încercare de a-l răni. „În ultimii patru ani și jumătate anumite dezvăluiri făcute de Angelina ce au fost revizuite și declarate nejustificate.”, a spus sursa.

„Copiii au fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad înainte și ultima decizie reprezintă acel comportament. Aceste dezvăluiri de documente făcute de al patrulea sau al cincelea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”, a continuat sursa.

Maddox Jolie-Pitt, în război cu tatăl lui

Iată că acum a venit momentul ca Maddox Jolie-Pitt să depună mărturie împotriva actorului, acesta fiind deja adult. Se pare că băiatul nu a fost deloc îngăduitor cu tatăl său, ba chiar, nici nu își mai dorește să folosească numele de familie al starului.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiilor și nu l-a menajat deloc pe Brad Pitt. Deja el nu mai folosește numele Pitt în documentele care nu sunt legale, folosește doar Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a folosi doar Jolie, dar Angelina nu este de acord.”, a spus o sursă pentru publicația Us Weekly.