Vedete

Madonna, acuzată că a realizat un pictorial scandalos! Diva a recreat scena morţii lui Marilyn Monroe

maria.apostol
November 4, 2021 11:55 AM

Madonna a fost criticată dur după ce a recreat scena morții regretatei Marilyn Monroe, într-un pictorial pentru revista V Magazine.

Pe coperta cele mai recente ediții a revistei V Magazine, cântăreața apare întinsă pe un pat, cu fața spre perete, ilustrând scena morții lui Marilyn Monroe.

Cântăreața a recreat scena sinuciderii actriţei Marilyn Monroe. Diva este cunoscută pentru apetitul său de a contraria, de a face lucruri pe care mulţi nu le concep. Este o carte pe care a jucat-o des în decursul carierei sale. În videoclipul său ”Material Girl”, o Madonna tânără recreează o scenă celebră a lui Marilyn Monroe, relatează okmagazine.ro.

Madonna a realizat un pictorial scandalos

Un expert în cultura pop, Mike Sington, a notat pe Twitter. „Dintr-un oarecare motiv morbid și straniu, Madonna a ales să o recreeze pe Marilyn Monroe, pe patul de moarte”.

Nici fanii regretatei actrițe nu au apreciat pictorialul și au criticat-o dur pe artistă.

Nu este în regulă. A transformat suicidul în ceva luxos”, „Scârbos și nepotrivit”, „Mă simt prost pentru Madonna, se face singură de râs”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Fanii s-au scandalizat și pe Twitter, comentând obsesia de o viaţă a Madonnei pentru Monroe. „După ce factorul şoc se disipează, vezi că glamour-izează sinuciderea”. „Trebuie să fie trist să mai ai nevoie de atâta atenţie”, a zis încă un internaut. „Şi asta este de-a dreptul scârbos”.