Fashion

Madonna, apariție excentrică la Eurovision 2019!

irina.letitia
May 21, 2019 10:42 AM

Madonna nu se dezice de statutul de regină a muzicii pop, dar nici de imaginea controversată care a caracterizat-o încă de la începuturile carierei. La 60 ani, Madonna a urcat pe scena Eurovision şi a bifat încă o dată o apariţie excentrică şi memorabilă.

Madonna, apariție excentrică la Eurovision 2019!

La cea de-a 64 ediţie a competiţiei internaţionale, desfăşurată la Tel Aviv, Madonna a interpretat două piese, din registre diferite. Prima, „Future”, o melodie de pe noul său album, pentru care l-a invitat pe scenă pe rapperul Quavo. Cea de-a doua melodie aleasă de artistă a fost hit-ul său din 1989, „Like a prayer”.

Se ştie că show-urile Madonnei nu sunt simple concerte, ci adevărate manifeste, pentru probleme politice, sociale sau religioase. Nici această ocazie nu a fost ignorată de cântăreaţă, iar întreaga punere în scenă i-a susţinut mesajul, dorit să fie o chemare către unitate.

Madonna şi-a făcut apariţia pe scenă într-o ţinută Jean Paul Gaultier, custom made. Celebrul designer a declarat că şi-a imaginat o Ioana d’Arc contemporană, întruchipată de această dată de o altă războinică, Madonna.

Tinuta de debut are accente gotice, rochia lungă neagră, similară unei robe preoţeşti se transformă apoi într-o apariţie sexy, în care elementul central este corsetul celebru Gaultier, reinterpretat aici pentru a semăna cu o armură.

Colaborarea Madonnei cu designerul francez este de notorietate, alegerea ei pentru reprezentaţia de la Eurovision fiind lesne de înţeles. Nu avem cum să uităm apariţiile sale, poate la fel de controversate, din anii 90 şi această imagine memorabilă, în care poartă desigur, un body-corset creat de Gaultier.