Vedete

Madonna are un nou iubit, mai tânăr cu 41 de ani. Cine e fotomodelul de 23 de ani care a cucerit-o

Camelia
September 8, 2022 13:30 PM

Madonna are un nou iubit. Madonna iubește din nou după despărțirea de Ahlamalik Williams, fostul ei iubit. Acum e în relație tot un tinerel, dar de data asta, mai tânăr cu 41 de ani. Noua cucerire a divei are 23 de ani și aspiră la o carieră în domeniul modei.

Madonna este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, datorită carierei sale impresionante în ceea ce privește muzica. Diva pop a avut o relație de trei ani, cu Ahlamalik Williams, un bărbat mai tânăr cu 35 de ani, dar povestea lor de dragoste a ajuns la final. În luna aprilie a acestui an, cei doi au anunțat că se despart. Cu toate acestea, acum, Madonna iubește din nou, tot un tinerel.

Madonna are un nou iubit, mai tânăr cu 41 de ani

Madonna are un nou iubit! Bărbatul care a cucerit-o pe vedeta internațională este un tinerel pe nume Andrew Darnell. Are 23 de ani și aspiră la o carieră în domeniul modei. Presa internațională scrie că cei doi ar fi fost văzuți în New York, la un concert al artistului de origine nigeriană REMA. Potrivit informațiilor făcute publice de cei care i-au văzut împreună, îndrăgostiții nu și-au putut lua ochii unul de la celălalt. Și nu au ezitat să-și exprime public afecțiunea.

Madonna, care de-a lungul timpului a atras atenția și datorită relațiilor controversate pe care le-a avut, pare fermecată de tânărul model și nu a ezitat să-l prezinte fanilor. A făcut publică o imagine în care apare alături de Andrew, care a strâns sute de mii de like-uri.