News

Madonna i-a declarat "război” lui 50 Cent! Rapperul i-a lăsat un comentariu misogin pe Instagram

maria.apostol
December 12, 2021 18:45 PM

Doi dintre cei mai mari artiști internaționali, Madonna și 50 Cent sunt protagoniștii unui scandal care a făcut ecouri în Statele Unite ale Americii. Totul a plecat de la niște comentarii în care rapperul ar fi luat în derâdere felul în care arată cântăreața, în lenjerie intimă, la 63 de ani.

După ce și-a dat seama de impactul comentariului, cântărețul 50 Cent și-a cerut scuze în mod public. Doar că diva americană nu a crezut în sinceritatea cuvintelor sale și a numit afirmațiile lui drept ”scuze de c**at”!

Starul pop nu a apreciat deloc remarcile făcute de rapper despre o poză în care ea apare în lenjerie intimă.

50 Cent și-a cerut iertare

Scuzele tale sunt false, sunt un c**at și nu sunt valide”, a fost reacția artistei. Poza de la care a pornit scandalul în mediul online a fost publicată la sfârșitul lunii noiembrie. Cântăreața se afla pe jumătate sub pat, doar posteriorul și picioarele fiind la vedere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) 

Potrivit TooFab, 50 Cent a comentat pe seama pozei, comparând-o cu cea din ”Vrăjitorul din Oz” în care o vrăjitoare se află în aceeși postură, doar că personajul era sub o casă care se dărâmase peste ea.

Cred că am rănit-o pe Madonna, că a început să caute poze cu mine din 2003. Ok, îmi pare rău, nu a fost intenția mea să te rănesc. Nu am nimic de câștigat din asta oricum, Am spus ce am gândit când am văzut poza, pentru că am mai văzut-o undeva înainte. Sper că-mi accepți scuzele”, a comentat ulterior rapperul.