Madonna i-a spus adio iubitului cu 35 de ani mai tânăr!

maria.apostol
April 29, 2022
April 29, 2022

Madonna și iubitul ei cu 35 de ani mai tânăr, Ahlamalik Williams, s-au despărțit după trei ani de relație. 

„Madonna s-a aruncat într-o viață socială aglomerată, dar și-a văzut prietenii și familia după despărțire. Ea are un program încărcat, lucrând la viitorul ei film biopic, la muzică nouă și având grijă de familia ei”, a declarat o sursă pentru presa.

Fostul cuplu s-a despărțit pe cale amiabilă, susțin apropiații acestora.

„Ei sunt încă în relații bune și nu există dureri, doar că cei doi au viziuni diferite despre viețile lor”, a adăugat o sursă, menționând că Williams s-a mutat din casa Madonnei. „Cu amândoi lucrând la alte lucruri, a fost greu să-și mențină dragostea aprinsă.”

Reprezentanții Madonnei nu au răspuns imediat solicitării de comentarii realizate de Page Six.

Madonna: ”Când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine…”

Regina pop a părut să facă aluzie la zvonurile despărțite într-un story pe Instagram. Ea a postat un citat criptic.

Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine… Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a te răni. Până când vei deveni suficient de puternic pentru a-l lăsa să plece”, se arată în citat.

Madonna este mama a șase copii: fiicele Lourdes, 25 de ani, și Mercy, 16 ani, gemenele Stella și Estere, 9 ani, și fiii Rocco, 21 de ani, și David, 16 ani.

Ce ritual ciudat de frumusețe respectă Madonna

„Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheață”, a zis Madonna într-o înregistrare. În imagini ea apare alături de o cană plină cu un lichid galben.

Totuși, artista susține că această terapie ajută la întinerirea tenului și pierderea kilogramelor în plus.Ba chiar a dezvăluit că așa se recuperează ea fizic după concertele obositoare.

Aceasta are un stil de viață extenuant. Ea merge la sală cel puțin două ore pe zi, timp de șase zile pe săptămână. Ea alternează Yoga și Pilates precum si alte sporturi, cum ar fi înot, karate, haltere, călărie, alergare și ciclism dar și ședințele sale de cardio pentru pregătirea momentelor de dans o ajută în a avea o siluetă de invidiat.

 

Share

Asemănătoare