News

Madonna, mesaj dur despre războiul din Ucraina! Ce i-a transmis președintelui Volodomir Zelenski

maria.apostol
March 1, 2022 12:42 PM

Madonna a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care își arată solidaritatea față de Ucraina și critică atacurile Rusiei.

Regina muzicii pop s-a fotografiat chiar și cu steagul Ucrainei și a îndemnat lumea să ajute poporul ucrainean, grav afectat de invazia trupelor rusești. Artista l-a criticat dur pe Vladimir Puțin, pe care l-a comparat cu Hitler. Mai ales pentru că a încălcat drepturile oamenilor. Cântăreața a transmis și public un mesaj de susținere pentru președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Madonna se alătură vedetelor ce transmit mesaje de susține pentru Ucraina după invazia Rusiei. Aceasta a făcut mai multe postări prin care își arată susținerea poporul ucrainean.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) 

Madonna: ”Putin nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei”

Pe lângă asta, Madonna a publicat un videoclip cu imagini dramatice din Ucraina, cu atacurile cu bombe și oameni răniți, dar și imagini cu Putin și Adolf Hitler. Precizând că liderul de la Kremlin spune doar minciuni.

„Invazia lacomă şi zadarnică a Ucrainei de către Rusia trebuie oprită! Vă rog, trimiteţi ajutor umanitar cu scopul de a ajuta milioane de cetăţeni ucraineni ale căror vieţi sunt afectate de această criză chiar în acest moment. Putin a încălcat fiecare acord existent privind drepturile omului.

Putin nu are dreptul să încerce să șteargă existența Ucrainei. Vă susţinem, preşedinte Zelenski! Ne rugăm pentru tine și țara ta! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Să nu ne simțim neputincioși când ne confruntăm cu acțiuni geopolitice de acestă amploare. Sunt lucruri pe care le putem face”, a scris Madonna pe contul său de Instagram.