News

Madonna se confruntă cu dureri copleșitoare! Și-a anulat concertele

iulia.statie
November 29, 2019 13:14 PM

Madonna este un artist complet, iar spectacolele ei de pe scenă mereu fac deliciul publicului. Nu puțini s-au mirat de energia ei pe scenă, căci la 61 de ani, părea că are 20.

Pe aceeasi temaMadonna va urca pe scena Eurovision 2019

Totuși, vârsta a început să se facă simțită. Diva a fost nevoită să își anuleze mai multe concerte din cauza durerii copleșitoare ce a cuprins-o, conform Libertatea pentru Femei.

Aflată în turneu pentru promovarea albumului „Madame X”, Madonna le-a scris fanilor un mesaj pe Instagram unde își cerea scuze față de ei pentru disconfortul creat de anularea concertelor.

Madonna se confruntă cu dureri copleșitoare! Și-a anulat concertele

„Vă rog să mă scuzați pentru turnura neașteptată. A ține un concert în fiecare seara îmi aduce foarte multă bucurie, iar să anulez se simte ca o pedeapsă pentru mine, dar durerea pe care o simt acum este copleșitoare. Trebuie să mă odihnesc și să urmez sfaturile medicilor pentru a reveni mai puternică și mai bună și pentru a continua călătoria Madame X cu voi toți.”, a scris vedeta.

Live Nation a anunțat că toți cei ce au apucat să cumpere bilete își vor primi banii înapoi.

La începutul acestei luni, Madonna își anunța fanii că are câteva probleme cu un ligament, căci se accidentase pe scenă, în Los Angeles.

 

View this post on Instagram

 

Please forgive this unexpected turn of events. Doing my show every night brings me so much joy and to cancel is a kind of punishment for me but the pain I’m in right now is overwhelming and I must rest and follow doctors orders so i can come back stronger and better and continue the Madame ❌ journey with all of you. #madamextheatre

A post shared by Madonna (@madonna) on

Chiar în această lună, vedeta era asupru criticată de fanii din toată lumea după ce a postat un videoclip în care prezenta ce tratamente de anti-îmbătrânire și slăbire folosește. Totuși, internauții nu au fost de acord cu tehnicile la care aceasta recurge, comentariile lor fiind foarte sugestive.