News

Madonna se luptă și acum cu fostul soț, Guy Ritchie, pentru custodia fiului ei!

iulia.statie
December 30, 2019 18:56 PM

Rocco a ales să locuiască câțiva ani cu tatăl său, însă artistei nu i-a convenit acest lucru deloc, iar cei doi încă se luptă pentru custodia fiului lor!

Pe aceeasi temaMadonna se confruntă cu dureri copleșitoare! Și-a anulat concertele

Înainte de Crăciun, neînțelegerile dintre Madonna și Guy au izbucnit, ținând cont de cererea lui Ritchie de a se pune în aplicare o decizie a Curții de Justiție din Manhattan asupra custodiei lui Rocco, 19 ani.

Încă din 2015, când băiatul a ales să petreacă sărbătorile cu tatăl său și noua lui soție, iar Madonna s-a opus cu vehemență. El trebuia să se întoarcă în America odată cu începerea școlii, conform unui ordin emis de Curtea Supremă din Manhattan.

Deși ei au custodie comună, Rocco dorește să stea alături de tatăl său și noua soție, Jacqui Ainsley, precizează Ok!Magazine.

Recent, Madonna a trecut prin clipe grele, fiind nevoită să își anuleze concerteze din cauza unor probleme, ea suferind o căzătură recent, chiar de pe scenă. Aceasta a fost surprinsă alături de noul ei iubit, Ahlamalik Williams, în vârstă de 25 de ani. Destinația de lux a fost aleasă pentru ca Madonna să petreacă finalul anului alături de cei dragi.

Madonna se luptă și acum cu fostul soț, Guy Ritchie, pentru custodia fiului ei!

Totuși, ei au făcut o escală în Anglia în speranța că își va convinge cei doi fii, Rocco și David Branda (14 ani) să fie alături de ea de sărbători. Planul ei a dat greș, căci Guy a postat o fotografie de Crăciun cu ei doi, de unde reiese că aceștia nu au vrut să își părăsească tatăl.

Artista are 6 copii, dintre care și cunoscuta Lourdes, ce nu s-a despărțit de mama ei, plecând cu aceasta în Maldive. Totuși, Rocco refuză să plece din Anglia, iar Madonna este extrem de supărată pe situație, ținând cont de faptul că abia își vede copiii.