Vedete

Madonna, surprinsă într-o ipostază indecentă și plină de vânătăi: ”M-a bătut viața!”

maria.apostol
January 13, 2022 13:56 PM

Madonna a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie într-o poziție indecentă și în care se vede că este plină de vânătăi. Artista a avut și o explicație metaforică pentru ele! 

Madonna nu a dezvăluit cum a căpătat vânătăile, însă le-a oferit fanilor o explicație… metaforică.

M-a bătut viața. Credeți că dau doi lei pe asta? Doar diavolului îi pasă…”, a scris Madonna pe Instagram. În acelasi calup de imagini, artista în vârstă de 63 de ani a postat o nouă fotografie controversată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) 

Pentru a face remarcată vânătaia, aceasta s-a fotografiat cu picioarele desfăcute spre cameră. Mai mult, într-o altă poză, ea apare stând pe toaletă.

Madonna are un iubit în vârstă de 27 de ani

Cântăreaţa se iubeşte cu tânărul dansator Ahlamalik Williams, care este mai tânăr cu 35 de ani decât ea. Apropiaţii spun că diva şi-a ales mereu parteneri mult mai tineri, ca să nu îmbătrânească.

Relaţia cu Ahlamalik, condimentată cu mult sex, o ajută să se menţină frumoasă, spun surse din apropierea artistei. Ea a postat fotografia, în care nu are nici un rid şi are trupul perfect, cu ocazia lansării documentarului ”Madame X”, în care e prezentat ultimul său turneu omonim.

De asemenea, vedeta a postat un film în care se giugiuleşte cu iubitul care o menţine înfloritoare.