News

Mads Mikkelsen a primit rolul pe care Johnny Depp l-a pierdut în urma unui proces! Ce a declarat actorul

iulia.statie
December 4, 2020 11:33 AM

Mads Mikkelsen a decis să vorbească despre prima oară despre rolul său din ‚Fantastic Beasts 3’, deținut până acum de către Johnny Depp.

Pe aceeasi temaCe se întâmplă cu salariul lui Johnny Depp după ce acesta a fost forțat să își dea demisia

Mads Mikkelsen va juca în locul lui Johnny Depp

La o săptămână după ce publicația E! News a confirmat că actorul, în vârstă de 55 de ani, va juca în rolul lui Gellert Grindelwald în franciza Harry Potter după ce Johnny Depp s-a retras, acesta a vorbit pentru prima oară cu Entertainment Weekly despre diferența dintre interpretările lor. „Ei bine, voi juca eu, deci aceasta este o diferență. Nu, aceasta este partea dificilă. Încă încercăm să o rezolvăm. Trebuie să punem o punte între ce a făcut Johnny și ce voi face eu. În același timp, trebuie să fac personajul să fie al meu.”, a spus Mads.

„De asemenea, trebuie să găsim câteva asemănări între versiunea veche a personajului și versiunea nouă, câteva punți, astfel încât să nu se detașeze complet de ceea ce e deja realizat cu măiestrie.”, a adăugat actorul.

Ce s-a întâmplat cu Johnny Depp

Depp a renunțat la rolul său din film luna trecută, după ce a pierdut un proces de calomnie cu fosta sa soție, Amber Heard. Mikkelsen va fi al treilea actor ce va juca în acest rol, după Colin Farrell ce a apărut în primul film și Depp, în vârstă de 57 de ani, ce a jucat o mică parte în primul film și a preluat total rolul în al doilea film.

Mads Mikkelsen este și el șocat de ce s-a întâmplat cu actorul: „Este, de asemenea, un șoc ce a venit după tot ce s-a întâmplat, este pur și simplu trist. Le doresc celor doi binele. Sunt circumstanțe triste. Sper că amândoi se vor întoarce în industrie în curând.”

Filmele ‚Fantastic Beasts’ urmăresc evenimentele ce au avut loc cu mai bine de 60 de ani înaintea lui Harry Potter, iar personajele principale sunt Newt Scamander, Albus Dumbledore și Grindewald.