Fashion

Magazinele de haine și produse cosmetice și-au suspendat activitatea pentru a preveni răspândirea coronavirusului

andreea voicu
March 23, 2020 17:16 PM

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, marile companii de haine și produse cosmetice din toată lumea au decis să suspende temporar sau să închidă ușile magazinelor până la noi directive din partea autorităților.

Magazinele de haine și produse cosmetice și-au suspendat activitatea pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Printre cele mai importante branduri care au decis să tragă obloanele se numără: Nike, Patagonia, Glossier, Urban Outfitters, Calzedonia, Sephora, Converse și alții. 

În SUA, numărul persoanelor infectate cu coronavirus este în continuă creștere, ajungând la peste 32.000 și 400 de decese. În prezent, cei mai importanți oficiali ai Sănătății Mondiale solicită oamenilor să rămână acasă pentru a fi feriți.

În consecință, mai multe mărci importante au luat decizia de a-și închide temporar magazinele fizice, pentru a contribui la atenuarea răspândirii virusului din China. De asemenea, angajații acestor magazine vor fi plătiți conform orelor normale de lucru înainte de închidere.

Lista detaliată a retailerilor de modă și frumusețe din America, care sunt închise pe fondul crizei provocate de coronavirus, o găsiți AICI. 

Sursa: fashionista.com