News

Mai apare sau nu sezonul 2 al emisiunii Șef sub acoperire, produsă de Pro TV

A. S.
January 31, 2020 21:26 PM

Emisiunea Șef sub acoperire de la ProTv s-a bucurat de un real succes în primul sezon, așa că mulți dintre cei care au urmărit-o se întreabă dacă va mai fi și un sezon 2. 

Emisiunea Șef sub acoperire a numărat la primul sezon, peste jumătate de milion de telespectatori din urban și a fost pe locul trei (pe doi sunt Știrile Pro TV, iar pe locul 1 Las Fierbinți). Date fiind cifrele înregistrate de emisiune, posibilitatea ca un al doilea sezon să apară este una foarte mare, însă reprezentanții postului Tv nu au făcut încă niciun anunț oficial în acest sens.

Șef sub acoperirea, emisiunea în care șefii își văd anagajții fără filtre

Antonii Mangov, șeful de programe de la PRoTv explica anul trecut formatul emisiunii și cum este ea realizată.

”Este un format internațional (Undercover Boss), lansat în Marea Britanie, în 2009, produs până acum în 19 țări.  Este 100% autentic și neașteptat, practic, în fiecare episod, șeful unei companii se deghizează și merge “sub acoperire” în propria companie unde prestează cele mai de jos munci. De ce? Ca să aibă o mai bună înțelegere a felului în care funcționează lucrurile, ce merge, ce nu merge. Când ești la sediul central, în birou, la kilometri distanță de businessul pe care-l conduci și te uiți doar în Excel-uri, ai manageri care îți raportează, poate că nu reușești să surprinzi imaginea de ansamblu.

Emisiunea aceasta le dă șefilor șansa să ia contact în profunzime cu activitățile de zi cu zi și să primească informații nefiltrate. Angajații nu știu că este șeful lor, se întâmplă însă ca în unele episoade acesta să fie recunoscut. Pe de o parte, acest format de emisiune ajută managerii să-și înțeleagă mai bine businessurile, pe de altă parte ajută anumiți angajați din organizație să primească recunoașterea și recompensele pe care le merită.

Nu filmăm cu camera ascunsă – le spunem că este vorba despre un documentar sau un film de HR. Sunt foarte multe detalii de acest gen care fac ca producția să fie una foarte complicată”, spunea Mangov citat de revistabiz.ro.