News

Majordomul Prințesei Diana susține că 'The Crown' prezintă situația reală dintre Prințesa Diana și Prințul Charles

iulia.statie
March 4, 2021 10:40 AM

Familia Regală nu poate să ia o pauză atunci când vine vorba de dezvăluirile făcute din serialul Netflix, ‘The Crown’.

Pe aceeasi temaCe interviu secret șocant cu Prințesa Diana a ieșit la iveală. Ce simțea aceasta față de Prințul Charles

Ce dezvăluiri a făcut majordomul Prințesei Diana despre mariajul cu Prințul Charles

După ce presa de peste oceane a scris că senorii din Familia Regală nu sunt mulțumiți de cum sunt portretizați în serie, acum, majordomul Prințesei Diana, Paul Burrell, susține că serialul prezintă evenimente adevărate per total.

Într-un interviu cu publicația The Sun, acesta a povestit faptul că Prințul Charles este prezentat de actorul Josh O’Conner ca fiind foarte rece se apropie de realitate, iar atitudinea moștenitorului Reginei Elisabeta față de soția sa este și ea prezentată așa cum a perceput-o și el.

„Josh O’Conner îl joacă pe Prințul Charles ca pe o persoană nepăsătoare, rece. Și mai tem că asta am văzut în spatele ușilor închise. El a fost căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar nu se uita la ea, iar asta este prezentat în The Crown.”, a zis el.

Paul a lucrat pentru regretata Prințesa pentru peste un deceniu și nu este prima oară când vorbește despre ea. El a explicat faptul că lui Charles nu îi convenea nici că soția sa devenea foarte populară.

Ce așteptări avea Prințesa Diana de la mariajul său

„Vedem o fată necunoscută strălucind în timp ce Charles nu o face, popularitatea sa devine mai mare ca a lui. Aceasta a fost problema.”, a continuat majordomul.

Ba chiar, Burrell a spus că Prințesa avea alte așteptări de la mariajul său: „Diana mi-a spus: ‘Credeam că dacă o să mă mărit soțul meu va fi acolo pentru mine, îi va păsa de mine, mă va sprijini, mă va încuraja, dar nu face asta.'”

Sezonul patru al serialului ‘The Crown’ prezintă mariajul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, iar, în timp ce Familia Regală nu este mulțumită de modul în care este expusă situația, fanii au șansa de a afla mai multe despre regretata Prințesă.