Beauty

Make-up de festival: Iată 10 idei îndrăznețe

ioana pana
July 2, 2019 17:50 PM

Sezonul festivalurilor este în strânsă competiție cu perioada Crăciunului pentru titlul de cel mai așteptat (și stresant!) moment al anului. Iar de dragul datei din calendar, îi vom acorda primului menționat onoarea de a se bucura de binemeritatul rang.

Pe aceeasi temaCel mai bun fond de ten pentru ten uscat! Te scapă de orice probleme

La numai câteva zile înainte de startul primului festival, când ținutele sunt (aproape) puse la punct, mai există un singur detaliu de luat în seamă, și anume make-up-ul.

Make-up de festival: Iată 10 idei îndrăznețe

Excentric și îndrăzneț, machiajul de festival nu se aseamănă nici pe departe cu ceea ce suntem obișnuite în viața de zi cu zi. Mereu în strânsă legătură cu atmosfera vibrantă, make-up-ul trebuie să fie fermecător, ingenios, și în același timp reprezentativ pentru purtătoare.

 

View this post on Instagram

 

Eyes are the jewels of our bodies, to be adorned as much as you like ♥️ #nikki_makeup @thebeautyretoucher @claretee_

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on

Și cum una dintre cele mai vii tendințe în moda momentului este maximalismul, merită să urmărim cum acesta se manifestă și când este vorba de make-up. Departe de subtil, machiajul maximalist este colorat, grafic, și sclipicios. De la culoarea rujului până la forma eyelinerului nu există reguli, limitări sau constrângeri, așadar, frâu liber imaginației!

Fie că reproduci în totalitate un look, sau aceste imagini constituie doar imboldul necesar pentru a te convinge să îndrăznești sezonul acesta, iată 10 idei de festival make-up care, fără îndoială, te vor scoate din anonimat. Urmărește galeria foto.