Beauty

Makeup artistul lui Khloe Kardashian a dezvăluit secretele vedetei

iulia.statie
June 6, 2020 18:37 PM

Atunci când Khloe Kardashian și-a dezvăluit noul look făcut în carantină, a avut parte de multă atenție din partea fanilor, familiei și prietenilor, cum ar fi Kris Jenner, Malika Haqq și fostul iubit Tristan Thompson, însă nuanța mai închisă a părului nu a fost singurul lucru spectaculos, ci și strălucirea pe care starul a afișat-o.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

Secretele de beauty ale lui Khloe Kardashian

Pentru a dezvălui secretele sale, makeup artistul ei, Ash K Holm, a vorbit cu publicația Stylish despre cum îi realizează machiajul spectaculos vedetei.

„Khloe mi-a spus că Tracey Cunningham voia să își vopsească părul cu câteva nuanțe mai închis. M-am bucurat pentru că știam că părul închis la culoare revine în trend-uri și am început să mă gândesc la nuanțele ce i-ar pune cel mai bine frumusețea în valoare.”, a explicat aceasta.

După ce Holm a realizat produsul final, ea a primit și ajutor din partea hairstylistului lui Khloe Kardashian, Andrew Fitzsimmons. „Khloe are încredere în mine atunci când vine vorba de imaginea ei. Am putut să vorbesc cu Andrew și să aflu de viziunea sa înainte de a începe și mi-a spus că își dorea ca părul ei să fie strălucitor. M-am jucat cu inspirația lui adăugând tonuri calde pe chipul și pielea ei.”, a explicat makeup artistul.

Pentru a obține un look bronzy, Holm s-a jucat cu produsele de makeup, însă, și-a luat măsurile necesare pentru a ține cont de sfaturile autorităților privind răspândirea coronavirusului. „Am avut grijă să folosim maști, mânuși și dezinfectant.”, a zis ea.

Makeup artistul a folosit primer Kylie Cosmetics, concealer KKW Beauty, batoane de contouring KKW Flower pentru a îi pune în evidență trăsăturile, blush KKW Flower Wall Blush pentru un look fresh, creion de sprâncene Kelley Baker, machiajul ochilor a fost realizat cu paleta KKW Beauty Matte Cocoa Eyeshadow, mascara KKW Beauty și lip liner KKW Beauty Nude pentru a-i oferi încă puțină strălucire datorată unui gloss.

Pentru corp, aceasta a adăugat un fond de ten de corp și un highlighter, ambele KKW Beauty, pentru a finisa look-ul bronzat și strălucitor. Deși par extrem de multe produse și probabil ia destul de mult timp acest machiaj, Ash notează că este important să avem mare grijă și să ne alocăm mult timp atunci când vine vorba despre un machiaj perfect.

„Am vrut ca machiajul să fie perfect pentru a se potrivi cu noua coafură. Îmi place să petrec mult timp atunci când îi aplic eyeshadow, pentru că are ochii superbi. Să fiu sinceră, Khloe a muncit foarte mult la ea și se vede, corpul ei este minunat! Noul ei păr arată extrem de bine și makeupul glam finisează totul.”, a explicat aceasta.

Dacă vrei să încerci acest look acasă, makeup artistul te invită să riși: „Poți să riști și să încerci noi tehnici și trend-uri pentru că la sfârșitul zilei, este doar machiaj și se poate spăla.”