News

Mama Andreei Bălan, despre clipele grele prin care a trecut fiica sa!

andreea voicu
April 2, 2019 15:35 PM

Pe 4 martie, Andreea Bălan a adus pe lume a doua fetiţă, pe Clara Maria. În timpul operaţiei de cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan a vorbit despre operaţia de cezariană. De ce a ales să nu nască natural

A fost la un pas să-și piardă viața când a născut, a fost supusă la trei intervenții chirurgicale, dar cu o putere neimaginabilă, Andreea Bălan încă mai zâmbește.

Mama Andreei Bălan, despre clipele grele prin care a trecut fiica sa!

Acum, artista este acasă, alături de cele două fiice ale sale, Ella Maya şi Clara Maria, după ce timp de o lună a stat mai mult internată prin spitale. Recent, Andreea Bălan a povestit pe vlogul său cum a aflat mama ei că a avut probleme la naştere.

În cel mai recent video urcat pe canalul său de Youtube, Andreea Bălan s-a filmat alături de cea care i-a dat viață

”George a vrut să mă menajeze și nu mi-a zis ce s-a întâmplat, eu eram la locul  de joacă cu Ella. M-a sunat la 22:30 o colegă de-a Andreei, dupa ce presa vuia. A fost foarte dureros. (…) L-am sunat pe George imediat după ce m-a sunat Miruna. El mi-a zis că o să fie bine, m-a încurajat, deși nici el nu știa bine ce se întâmplă.

Mi-a zis ‘Andreea se va trezi, doctorii m-au asigurat ca va fi bine’.  Eu am aflat totul după ce am culcat-o pe Ella, ultima. Toată țara știa, numai eu nu știam. Eu stăteam liniștită, știam că totul e în regulă la spital. Nu dorim nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Nu dramatizăm, dar a fost greu”, a povestit Valeria, mama Andreei Bălan, despre momentele de cumpănă ale singurei sale fiice.

„E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat e dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a implinit 3 saptamani de viata si pe care am vazut-o in aceasta perioada doar in poze si filmulete”, mărturisea Andreea Bălan, în urmă cu o săptămână.