Vedete

Imagini de colecție cu mama Andreei Esca! Lucia ar fi putut fi actriță: ”Era cea mai frumoasă...”

andreea.voicu
June 10, 2021 11:45 AM

Mama Andreei Esca, Lucia Esca, a împlinit vârsta de 80 de ani în data de 7 iunie 2021. Celebra prezentatoare TV se mândrește mereu cu cea care i-a dat viață! Pe site-ul alistmagazine.ro, Andreea Esca a făcut publice câteva imagini din tinerețe cu mama ei.

Lucia Esca, mama prezentatoarei TV, a împlinit vârsta de 80 de ani zilele acestea. Andreea Esca se mândrește tare mult cu mama ei, iar vedeta PRO TV chiar a și făcut publice câteva imagini cu persoana care i-a dat viață, de pe vremea când era tânără! Ba mai mult decât atât, Andreea Esca a și postat o imagine în care mama ei apare în costum de baie, la plajă. Aceasta avea o siluetă de manechin, lucru pe care l-au moștenit atât Andreea, cât și fiica ei, Alexia Eram.

Mama Andreei Esca, de o frumusețe răpitoare! Ce meserie și-ar fi dorit să urmeze

Puțini știu, însă, faptul că mama Andreei Esca și-a dorit să devină actriță! Însă, din păcate, aceasta a fost împiedicată să își îndeplinească dorința arzătoare, dar a devenit asistentă medicală, iar zeci de ani a activat în acest domeniu.

„Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea. Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții. Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri. Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: <Lasă, să fiu aranjată, că dacă vine cutremurul și trebuie să ieșim în stradă?> La 60 de ani avea 49 de kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai dupa ea”, a povestit Andreea Esca, într-un editorial pentru alistmagazine.ro.

Sursă foto: arhivă Verdict.ro, Facebook Andreea Escaalistmagazine.ro