Fashion

Mama Mădălinei Ghenea, apariție impecabilă alături de fiica ei! Cât de frumoase sunt cele două împreună

nicoleta.ispasescu
August 20, 2018 11:06 AM

Celebra actriță Mădălina Ghenea nu a vorbit niciodată prea mult despre părinții ei, nici măcar despre femeia cea care i-a dat viață, Constanța Ghenea.

De când a devenit mămică, însă, Mădălina tinde tot mai mult spre viața de familie și nu se ferește să distribuie pe social media poze cu apropiații săi. În ultimele postări Mădălina apare alături de mama ei și pare mai fericită ca niciodată.

Nici mama actriței nu se ferește să își arate fericirea, ba chiar dansează pe muzică tradițională. Cu siguranță unul dintre motivele pentru care Constanța Ghenea este atât de fericită este că își are, în sfârșit, fiica aproape, cu o familie frumoasă, așa cum orice mamă visează pentru fiica ei.

Cele două erau la patru ace, îmbrăcate elegant, cel mai probabil luau parte la un eveniment important în familie.

Mădălina Ghenea a purtat o rochie din saten nude, cu franjuri, la care a accesorizat o pereche de sandale din aceeași nuanță și cercei cu pietre.

De cealaltă parte, mama Mădălinei Ghenea a optat pentru o rochie midi din mătase, nuanța verde-smarald, iar ca accesorii o pereche de pantofi decupați, nude, și un colier.

My mama always gets me to ??

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe