Beauty

Manichiura french se reîntoarce în tendințe. Cum o purtăm în 2019

ioana pana
August 8, 2019 10:00 AM

Privind în retrospectivă, 2019 nu a fost cel mai prietenos an în materie de tendințe. Primăvara ne-a întâmpinat cu vestea reîntoarcerii pantalonilor cu talie joasă, iar vara s-ar putea supranumi cu ușurință și pe bună dreptate, vara tie-dye-ului.

Pe aceeasi temaReîntoarcerea ochelarilor aviator: Celine dictează noul trend

Și știrile cu privire la trendurile despre care am sperat că nu se vor întoarce (și spoiler alert: s-au întors) nu se opresc aici!

Manichiura french este următoarea pe listă, iar dacă sunteți pregătite să spuneți un „nu” vehement acestei abordări, nu vă grăbiți. French-ul de astăzi nu este cel pe care îl știam cu zece ani în urmă, așadar iată cum purtăm în 2019 cel mai consacrat model de unghii al deceniului trecut.

Multe vedete l-au adoptat deja

Chiar dacă nu aveți un board pe Pinterest dedicat manechiurii, cu siguranță între două programări la salon v-ați găsit căutând cu disperare nail inspo pe Instagram, fie pe profilurile profesioniștilor sau ale celebrităților. Iar în cazul acesta, trendul french-ului nu ar trebui să vă fie străin. Multe vedete l-au adoptat deja, printre care Selena Gomez, Kylie Jenner (în repetate rânduri) și Paloma Elsesser.

Deloc asemănător modelului tradițional, notoriu,  french-ul de 2019 este nonconformist. Poate fi vorba de un model colorat, ombré, de accesorii sau modele mai complexe; acest tip de manichiură nu ar trebui să mai fie sinonim unei linii albe trasate pe vârful unei unghii roz- nude.

Ce spune nail guruul Kro Vargas despre acest trend

„French-ul zilelor noastre nu cunoaște limite”, declară Kro Vargas, nail guru și expert în trendurile de beauty. „Față de french-ul din anii ‘60, acest model poate include acum desene, accesorii, chiar și elemente 3D.”, continuă aceasta.

Descoperă în galeria foto modele inspiraționale ale manichiurii french pe care trebuie să le încerci.