Beauty

Manichiura tortoise shell, cea mai nouă tendință de nailart de pe Instagram

ioana pana
October 19, 2019 12:27 PM

Tendințele ultimelor două sezoane au fost fără îndoială, sub semnul animal print-ului. De la rochii vaporoase cu imprimeu de leopard, la ciocate cu imprimeu de bovină, fără să omitem gențile zebra print, această estetică a fost peste tot în ultimul an. Iar acum, într-o continuitate perfectă, imprimeul tortoise shell ajunge în lumina reflectoarelor.

Pe aceeasi temaModele de unghii simple și elegante! Cele mai frumoase sugestii pentru anul 2019

Consacrat încă din anii ‘80, cunoaștem imprimeul tortoise shell de pe ramele ochelarilor de soare. Anul 2019 îl propune, totuși, pe unghii, ca model de nailart.

Manichiura tortoise shell, cea mai nouă tendință de nailart de pe Instagram

Manichiura tortoise shell, cea mai nouă tendință de nailart de pe Instagram

Conservatoare și în același timp fresh, manichiura tortoise shell este deja un star pe Instagram. Fie că este vorba de modele french, sau de unghii cu acest design în întregime, acest tip de nailart va fi foarte de efect și apreciat.

Manichiurista Taryn Multack, deja expertă în ceea ce privește design-ul tortoise shell pe unghii, explică fenomenul ce ia amploare. „Este o alternativă aparte la toate modelele de manichiură pe care le vedem pe social media, spre exemplu linii minimaliste și accente de glitter. Tortoise shell se traduce ca o dorință de experimentare, de abordare a imprevizibilului.”, declară Multack.

Urmărește galeria foto pentru 10 modele inspiraționale de manichiură tortoise shell!