Vedete

Marc Anthony s-a căsătorit cu modelul Nadia Ferreira. Fostul soț al lui Jennifer Lopez este cu 31 de ani mai în vârstă decât soția lui

Camelia
January 30, 2023 12:26 PM

Marc Anthony s-a căsătorit pentru a patra oară. Fostul soț al lui Jennifer Lopez a luat-o de soție pe logodnica lui, modelul Nadia Ferreira. Tânăra de 23 de ani și celebrul cântăreț au avut o nuntă plină cu invitați faimoși.

După ce Jennifer Lopez a revenit la Ben Affleck și s-a căsătorit cu el. Fostul ei soț și-a găsit fericirea în brațele modelului Nadia Ferreira. Cântărețul de 54 de ani și iubita lui de 23 de ani s-au căsătorit în urmă cu puțin timp în Miami.

Marc Anthony s-a căsătorit cu modelul Nadia Ferreira în Miami

Presa de peste ocean relatează că nunta fastuoasă a avut loc pe 28 ianuarie. Finalista Miss Univers 2021 i-a devenit soție starului pop în cadrul unei ceremonii organizate în Muzeul de Artă Perez din Miami. Martorii jurământului lor fiind celebrități internaționale.

Mireasa, fostul Miss Univers Paraguay, a purtat o rochie de mireasă cu accente florale, de la Galia Lahav. După cum se vede în fotografiile postate de Daily Mail, mirele a îmbrăcat un costum Christian Dior.

Prietenii celebri ai mirelui au fost prezenți

Carlos Slim și David Beckham au fost prezenții la nuntă, ambii fiind caveleri de onoare ai mirelui. La petrecere au mai fost prezenți Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda. Și cântăreții Luis Fonsi, Maluma, Marco Antonio Solís și Romeo Santos.

Din partea familiilor mirilor au fost prezenți mama Nadiei, Lucy Ferriera, fratele lui Marc, Bigram Zayas, și copiii lui Marc, Cristian, 21 de ani, și Ryan, de 19 ani. Pe care îi are din căsnicia cu Dayanara Torres, actriță și Miss Univers 1993.

Nu se știe încă dacă fiica de 29 de ani și fiul de 27 de ani ai mirelui, pe care cântărețul îi are alături de Debbie Rosado. Sau gemenii pe care îi are cu Jennifer Lopez au fost la nuntă. În acea zi, fiica vedetei a fost fotografiată în Los Angeles cu J.Lo, soțul ei, Ben Affleck, și cei doi copii mai mici ai actorului.

Marc și Nadia s-au logodit în mai 2022, la doar câteva luni după ce au au apărut speculații despre relația lor. În noiembrie, artistul a prezentat-o oficial ca partenera lui la Premiile Grammy Latino.