Vedete

Marc Anthony va deveni tată din nou, la 54 de ani. Cântărețul și soția lui, Nadia Ferreira, au făcut anunțul la doar două săptămâni de la nuntă

Camelia
February 16, 2023 10:56 AM

La doar două săptămâni după nuntă, Marc Anthony și Nadia Ferreira au anunțat că vor deveni părinți. Fostul soț al lui Jennifer Lopez va deveni tată pentru a șaptea oară, în timp ce pentru soția lui este prima sarcină.

Marc Anthony va deveni tată din nou, la 54 de ani. Proaspăta lui soție, modelul de 23 de ani Nadia Ferreira, este însărcinată cu primul lor copil. Cei doi au dat vestea pe rețelele de socializare și au postat prima fotografie cu burtica de gravidă.

Marc Anthony va deveni tată din nou, la 54 de ani

Marc Anthony va deveni tată pentru a șaptea oară, fiind primul copil alături de Nadia Ferreira

Celebrul cântăreț și soția lui a împărtășit că vor deveni părinți chiar de Ziua Îndrăgostiților, prin intermediul unei postări comune pe Instagram, la care au adăugat descrierea ”Cel mai bun cadou de Valentine’s Day!!!”.

În poză se vede burtica de gravidă a Nadiei, cu mâna ei peste mâna soțului ei, pusă pe burtică. „Mulțumesc, Doamne, pentru această binecuvântare atât de mare în viețile noastre.♥️”, au mai adăugat cei doi în descriere.

Cântărețul și soția lui, Nadia Ferreira, au făcut anunțul la doar două săptămâni de la nuntă

Anunțul vine la două săptămâni după nunta fastuoasă pe care au avut-o modelul și cântărețul la Muzeul de Artă Pérez din Miami, în data de 28 ianuarie. Celebrități mari, care le sunt prieteni, au fost prezenți. David și Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin-Manuel Miranda și Luis Fonsi au fost printre invitați.

Zvonuri privind legătura romantică dintre cei doi au apărut în 2022, iar confirmarea a apărut în martie, când au poastat prima poză în ipostaza de cuplu pe Instagram. În mai, au anunțat că s-au logodit.

În timp ce pentru Nadia va fi primul copil, pentru celebrul cântăreț va fi al șaptelea. El mai are gemenii din căsnicia cu Jennifer Lopez, Max și Emme, doi copii, de 22 și 19 ani, din relația cu Dayanara Torres și alți doi, de 28 și 27 de ani, alături de Debbie Rosado.