Beauty

Marc Jacobs demonstrează că rujul roșu și eyeliner-ul nu se vor demoda niciodată

ioana pana
February 14, 2020 07:00 AM

Podiumul Marc Jacobs Toamnă/ Iarnă 2020 din cadrul New York Fashion Week ne-a reamintit că rujul roșu și eyeliner-ul negru nu se vor demoda niciodată. Designer-ul a reușit bineînțeles, prin șarmul său incomparabil, să readucă în lumina reflectoarelor două obiecte perene, pe care le găsim în orice make-up bag: rujul roșu și tușul negru.

Pe aceeasi temaBella Hadid și Miley Cyrus au defliat pentru Marc Jacobs, la NY! Noua colecție de toamnă/iarnă 2020!

Marc Jacobs demonstrează că rujul roșu și eyeliner-ul nu se vor demoda niciodată

Duoul imbatabil a fost pus în valoare de către faimoasa make-up artistă a celebrităților, Pat McGrath, care a declarat că această combinație este versatilă, poate fi folosită cu ușurință și pentru un look punk, dar și pentru un look cuminte, feminin. „Când spui ruj roșu și tuș te gândești la ceva atemporal”, a explicat McGrath. „Trecut, prezent și viitor- e totul. Nimeni nu va arăta la fel, e ca un joc al individualității”, continuă aceasta.

În cadrul show-ului Marc Jacobs, 90 de modele au abordat acest tip de look, cu mici variații. Sub îndrumarea lui Pat McGrath, make-up-urile au fost realizate cu măiestrie, rezultatul fiind unul spectaculos. Produsele utilizate au făcut parte bineînțeles, din gama Marc Jacobs de beauty (tușul Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Eye Crayon, iar rujul Le Marc Lip Crème în nuanțele Oh Miley, Miss Scarlet și Goddess).

Urmărește galeria foto pentru mai multe look-uri de beauty din cadrul show-ului Marc Jacobs Autumn/ Winter 2020.