News

Marea împăcare! Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună?! Cum au fost suprinși

Verdict.ro
May 12, 2021 20:30 PM

După recenta despărțire de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez pare că nu a stat degeaba. Recent, artista a fost surprinsă în compania fostului iubite de acum 17 ani, actorul Ben Affleck. Mai mult, cei doi au petrecut un weekend împreună în Montana. 

În urmă cu 17 ani Jennifer Lopez şi Ben Affleck își anunțau despărțire. Cei doi s-au logodit în anul 2002, iar în anul 2004 și-au spus adio. Acum, pare că și-au regăsit drumul unul spre altul și mulți speculează o împăcare.

Jennifer Lopez (51 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din SUA, însă nu are la fel de mult noroc și în dragoste. După trei divorțuri, trei logodne și alte relații romantice, diva s-a despărțit și de Alex Rodriguez (45 de ani) în urmă cu o lună.

Bennifer – s-au împăcat sau nu?

 

Potrivit, DailyMail cei doi au fost văzuți împreună de două ori într-o săptămână, iar unele surse au declarat că aceștia au petrecut mult timp la vila artistei din LA. Mai mult, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost văzuți împreună în Montana, acolo unde actorul are o cabană. Cei doi au ajuns acolo cu avionul privat a lui Ben Affleck, iar apoi au fost văzuți cu multe bagaje.

Deși presa internațională speculează o împăcare, mai mulți apropiați ai celor doi au declarata că „sunt doar prieteni”. Iar escapada din Montana nu a însemnat nimic, ce doi mergând, în fapt, la The Yellowstone Club, o staţiune de schi şi golf localizată în Madison County, care atrage multe vedete.

Ce reacție a avut Alex Rodriguez la auzul veștii

 

Chiar dacă fanii lui J.Lo si ai lui Ben Affleck sunt în culmea fericirii, nu același lucru se poate spune si despre Alex Rodriguez.

Fostul jucator de baseball Alex Rodriguez (45 de ani) a avut un raspuns acid in momentul in care a fost pus sa comenteze faptul ca Jennifer Lopez, fosta sa iubita, a reluat legatura sentimentala cu actorul Ben Affleck.

Potrivit unor surse din jurul celebrului sportiv, acesta este întristat de această situație. „Este șocat că Jennifer a trecut mai departe. Chiar credea că ar mai exista vreo șansă să se împace”, a explicat respectiva persoană pentru E! News.

Însă, se pare că Lopez nu este dispusă să îi mai ofere o a doua șansă. „Nu este interesată să reaprindă nimic cu A-Rod. S-a terminat.”, potrivit unei surse E! news.

Ce a spus Ben Affleck despre Jennifer Lopez

„Cred că ai o șansă mai mare să ajungi ca judecătoarea Sotomayor de la Curtea Supremă decât să ai o carieră ca a lui Jennifer și să ajungi cum a ajuns ea astăzi, la 50 de ani.”, a continuat acesta. Jennifer și Ben s-au logodit în 2002, dar și-au amânat nunta ce trebuia să aibă loc în 2003 chiar cu trei zile înainte de a se căsători, apoi s-au despărțit oficial în 2004.

„Știți, mereu este o poveste a lunii, iar relația dintre mine și Jennifer Lopez s-a întâmplat să fie o poveste pentru tabloide în momentul în care afacerea creștea foarte mult.”, a spus acesta.