Margaret Qualley este noua față Celine

ioana pana
October 11, 2019 14:00 PM

Dincolo de sfera cinematografică, starul celui mai nou blockbuster regizat de Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”, Margaret Qualley, cucerește și industria glossy.

Pe aceeasi temaCea mai nouă campanie Diesel - o ironie la adresa influencerilor 

Margaret Qualley este noua față Celine

Actrița în vârstă de numai 24 de ani este noua față Celine, făcând parte din campania Luxury a brandului, „Portrait of an Actress”, sub conducerea directorului creativ, Hedi Slimane.

https://www.instagram.com/p/B3aFVZ_FsGu/

Nu este întâia oară când Qualley colaborează cu marca franțuzească. În 2018, aceasta a jucat în videoclipul melodiei „Starstruck”, al trupei britanice Sorry, care a deservit drept clip publicitar și pentru Celine. Actrița purta celebra geantă Chaîne Maillon Triomphe, în valoare de 2950$.

În trecut, Margaret a mai fost vedeta unei campanii Kenzo, „Kenzo World Fragrance”, un videoclip regizat de Spike Jonze care s-a bucurat de faimă și multe aprecieri. În spotul publicitar, Qualley fuge de la un eveniment black-tie și se revoltă contra normelor sale, printr-un dans nonconformist pe un ritm alert și agresiv. Criticii au apreciat videoclipul ca fiind o satiră a reclamelor clasice de parfumuri, care au ca laitmotiv delicatețea și feminitatea.

În ceea ce privește viața personală a actriței, încă din luna august a acestui an se specula că ar forma un cuplu cu actorul Pete Davidson. La începutul lunii acesteia, Andie MacDowell, mama ei, a confirmat zvonurile relației.