Fashion

Margot Robbie a purtat bijuteriile lui Sharon Tate în filmul 'Once Upon A Time In Hollywood'

andreea voicu
July 16, 2019 12:01 PM

Margot Robbie o interpretează pe Sharon Tate, considerată un style icon al anilor ’60, în unul dintre cele mai anticipate roluri din industria cinematografică a lui 2019. 

Pe aceeasi temaToți au făcut ochii mari când au văzut-o! Cum și-a făcut apariția Margot Robbie, actrița din Neighbours, pe covorul roșu

Margot Robbie a purtat bijuteriile lui Sharon Tate în filmul „Once Upon A Time In Hollywood’

Actrița de origine australiană a dorit să intre cât mai bine în rol și a purtat bijuteriile lui Sharon Tate, în noua producție a lui Quentin Tarantino „Once Upon A Time In Hollywood’. 

Sharon Tate a fost ucisă de adepții lui Charles Manson în 1969. Actrița era gravidă în nouă luni când a fost ucisă, împreună cu patru prietene în locuința sa și a soțului său, regizorul Roman Polanski. 

Noua peliculă prezintă povestea lui Sharon și a asasinatelor familiei Manson. Primul trailer a filmului va apărea în cinematografe în luna august a acestui an, însă a fost lansat pe 20 martie. Actrița Margot Robbie face parte din distribuție, în rolul celebrei Sharon Tate, muza anilor ’60.

Vedeta a vorbit despre rolul pe care îl joacă: ‘De câte ori i-am auzit numele, m-am gândit doar la viața ei. Sunt fericită să am o astfel de legătură cu ea’. De asemenea, lui Margot i-au fost oferite o parte din bijuteriile purtate de Sharon.

În timpul Festivalului de Film de la Cannes din luna mai, Robbie a purtat o coafură identică cu cea pe care a avut-o Sharon Tate, când a participat la Festival în 1968. Împreună cu coafura inspirată de anii ’60, actrița australiană a îmbrăcat o rochie albă Chanel, cu detalii de tul și dantelă, însoțite de tocuri argintii.

Sursa: People.com