News

Margot Robbie este noul ambasador Chanel Fragrances

andreea voicu
May 21, 2019 11:34 AM

Actrița australiană, Margot Elise Robbie, cunoscută pentru rolul din filmul ‘The Wolf of Wall Street’ își extinde relația cu Chanel și va fi noua ambasadoare a Casei Chanel, dar pe partea de beauty. Margot și Chanel și-au consolidat parteneriatul cu anunțul unei colaborări captivante. 

În Martie 2018, Margot Robbie a devenit imaginea primei campanii Chanel, o colecţie care revizitează lumea schiului şi a sporturilor de iarnă în maniera elegantă specifică Chanel.

După ce a pozat pentru colecția ‘Coco Neige” toamnă-iarnă 2018, Robbie este acum cel mai nou ambasador al parfumurilor Chanel Fragrances.

„Este un vis de a reprezenta un astfel de brand atemporal și iconic. Istoria femeii Chanel este atât de interesantă, încât marca a rămas la fel de puternică ca stilul feminin de stil”, a declarat Robbie. 

Margot Robbie este noul ambasador Chanel Fragrances

Margot Robbie a ales Chanel pentru multe ocazii notabile, cum ar fi rochia couture pe care a purtat-o la Premiile Academiei în 2018, care a fost personalizată de Karl Lagerfeld și a coincis cu anunțul că a devenit ambasador al casei de modă.

 

View this post on Instagram

 

@harpersbazaarus ?

A post shared by @ margotrobbie on

Actrița de 28 de ani va colabora și cu alți ambasadori Chanel, precum Keira Knightley, Lily Rose Depp și Kristen Stewart. De asemenea, și Penelope Cruz s-a alăturat celorlalte ambasadoare Chanel, după ce timp de 20 de ani nu a lipsit de la nicio prezentare de modă. 

Margot Elise Robbie s-a născut pe 2 iulie 1990 în Gold Coast, Queensland, Australia. Are o soră, Anya, și doi frați, Lachlan și Cameron. Robbie și frații săi au fost crescuți doar de mama lor. La vârsta de 16 ani, Robbie lucra la trei job-uri simultan. A studiat drama, absolvind Somerset College în 2007. La vârsta de 17 ani s-a mutat la Melbourne pentru a își începe cariera profesională în actorie.

Din 2016 este căsătorită cu Tom Ackerley. Deși erau împreună din 2014, cei doi au făcut nunta în mare secret, actrița fiind cea care a dorit acest lucru. Abia după ce s-au căsătorit, actrița din filmul ‘Lupul de pe Wall Street’ a publicat o fotografie pe Instagram în care i se vedea inelul, a cărui valoare se ridică la aproximativ 30.000 de dolari.

Sursa: Vogue