News

Margot Robbie va juca în următorul film din seria ‚Pirații din Caraibe’

iulia.statie
June 29, 2020 10:37 AM

Margot Robbie urmează să cunoască din nou un succes uriaș imediat cu următorul rol, dovedind că este pregătită să cucerească industria cinematografului după aparițiile sale în peliculele Bombshell și Once Upon a Time in Hollywood.

Pe aceeasi temaCe haios! Margot Robbie nu poate renunța la jucăria ei de pluș

Margot Robbie, noua vedetă din seria ‘Pirații din Caraibe’

Potrivit publicației Hollywood Reporter, Margot o să fie următoarea vedetă în seria ‚Pirații din Caraibe’. Rolul său va oferi filmelor un plus feminin, după ce Johnny Depp și personajul său, Jack Sparrow, au furat lumina reflectoarelor încă de la primul film din 2003. Pentru producție, Robbie se va reuni cu scenarista ei din pelicula Birds of Prey, Christina Hodson.

Entertainment Weekly a adăugat că filmul în care va juca Margot va fi altul față de filmul ce a fost anunțat anul trecut. La fel cum Disney a făcut cu Star Wars și Rogue One, pelicula vedetei va reprezenta o poveste separată în universul Piraților din Caraibe. Jerry Bruckheimer va produce filmul, așa cum a făcut cu toate ale seriei. Publicația menționată mai sus a explicat că pelicula va pune accent pe personajul feminim, iar în filmele trecute au jucat staruri de sex feminin ca Keria Knightley, Penelope Cruz, Naomi Harris și Kaya Scodelario.

Cele cinci filme au câștigat peste 4,5 miliarde de dolari, inclus fiind și ultimul film în acest câștig, Dead Men Tell No Tales, ce a avut premiera în 2017. Disney caută un mod de a revigora seria, ținând cont că ultimul film a avut cele mai puține câștiguri. Pelicula în care va juca Robbie încă este în discuții, nu există o dată în care va avea loc premiera încă sau alte detalii despre ceilalți actori.

Nu este o surpriză faptul că seria primește extrem de multă atenție. Încă de când au apărut, filmele au reprezentat un real succes, însă, în ultima vreme, Disney caută să revigoreze și să aducă ceva nou filmelor clasice pentru a deveni un hit atât printre adulți, cât și printre noua generație.