Living

Maria Marinescu, declarații despre familia ei perfectă. Cum îl crește aceasta pe mezinul Iacob

nicoleta.ispasescu
October 28, 2018 12:07 PM

Maria Marinescu se poate lăuda cu o familie frumoasă, un soţ minunat şi copii deosebiţi, despre care aceasta nu vorbește prea mult public.

Deși mezinul familiei nu vorbește încă, creatoarea de modă a vorbit într-un interviu despre viața personală și despre fiul ei și al lui Alin Petreche.

Maria Marinescu și Alin Petrache s-au căsătorit în urmă cu doi ani de zile. Amandoi aveau copii din relații anterioare dar asta nu i-a oprit să își dorească și unul al lor. Fostul sportiv mai are trei fetițe, iar Maria Marinescu mai are un băiat, din mariajul cu Frank Colin.

Maria Marinescu declarații despre familia ei perfectă. Cum îl crește acesta pe mezinul Iacob

Pe Maria nu o vedem des la evenimente sau la emisiuni. Ea a declarat dintotdeauna că își dorește ca viața personală să nu o facă publică. Ba chiar atunci când l-a botezat pe mezinul familiei, pe Iacob, aceasta a făcut-o în secret și a ținut momentul cât mai departe de ochii curioșilor.

„Nu am vrut. Mi se pare un moment prea intim. Noi, ştii că nici la nuntă nu .. Prefer să.. Nici nu aş filma botezul sau nunta în biserică sau astea”, a declarat Maria Marinescu, pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, la ultimul eveniment monden la care a participat, creatoarea de modă a vorbit despre familia ei perfectă.

Seamănă cu tatăl lui. Şi din toate punctele de vedere, este leit. E mare, a fost mare şi când s-a născut şi acum. Este ca un copil de un an şi jumătate, dar are opt luni. Alin este grijuliu. Dacă a făcut copilul A, Alin imediat întreabă ce a păţit, el e mai panicat. Eu nu. Stă numai în braţe, nu am de ce să fac aşa, a declarat Maria Marinescu pentru Viva.ro.