Fashion

Maria Marinescu, pasionată de modă încă din clasa a V-a

nicoleta.ispasescu
June 18, 2018 16:05 PM

Creatoarea de modă Maria Marinescu a avut dintotdeauna un stil vestimentar foarte bine conturat și a surprins plăcut la fiecare eveniment la care și-a făcut apariția.

Pe aceeasi temaCum arată rochia care îi poartă noroc Geaninei Ilieș? - „O am din clasa a douăsprezecea...”

Stilul vedetei ar putea fi caracterizat drept unul boem și elegant, în care pedomină imprimeurile speciale și accesoriile alese.

Maria ne-a declarat că pasiunea pentru modă a avut-o de mică și că a știut mereu cum să se îmbrace: „Mă îmbrăcam foarte bine. Da, eram pasionată de modă din clasa a 5-a când am intrat la Tonitza. Contează foarte mult cum îți educă gustul familia, casa în care crești și lumea în care te învârți. A fost natural. Am avut ținute care acum pot să zic că nu mi-au plăcut, dar nu așa dramatic”.

Cu siguranță Maria are foarte mare încredere în ea, având în vedere că nu ține cont de părerile stiliștilor. De altfel, vedeta a mai declarat că nu prea sunt femei care se îmbracă bine și pe care să le complimenteze.

Cum era de așteptat, dressingul Mariei Marinescu are dimensiuni considerabile, unde putem regăsi obiecte vestimentare de valoare, însă nu spune nu hainelor din mass-market, hainelor ieftine:„Dressingul meu? E mare, colorat, plin! Îmi iau tot ce îmi place și caut lucruri care nu sunt foarte scumpe sau foarte văzute. Prefer să am mai originale, pe care nu le are toată lumea. Fac obsesii, când îmi cumpăr ceva nou și îl port încontinuu. După mă plictisesc și îmi iau altceva și iar îl port”.

Modestă sau nu, Maria Marinescu este, cu siguranță, una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din România.

Un lucru care spune multe este și faptul că nu a avut parte de incidente vestimentare. Cu alte cuvinte, Maria a știut dintotdeauna ce trebuie să poarte să nu o pună în încurcătură și să îi scoată în evidență trăsăturile.