News

Maria Sharapova a deschis ușa locuinței sale din Los Angeles

adelina.duinea
June 28, 2019 11:43 AM

„Coboram din avion după turneu și mergeam direct în locul în care se construia”, a mărturisit jucătoarea de tenis în vârstă de 32 de ani pentru Architectural Digest. Imagini în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaCum arată casa de 39 de milioane de dolari în care locuiește Tom Ford

Maria Sharapova a deschis ușa locuinței sale din Los Angeles

Maria Sharapova și-a construit locuința de vis în Los Angeles, California. Desigur, nu doar ea.

„Le spuneam tuturor că vreau ca asta să fie cea mai tare locuință pe care au construit-o vreodată. Am încercat să lărgesc viziunea lor pentru a-i lăsa să strălucească.”

Cu toate acestea, sportiva, care are o relație cu prietenul Prințului William, Alexander Gilkes, nu i-a lăsat pe profesioniști să lucreze după capul lor.

„A fost proiectul meu. Nu aveam de gând să deleg această responsabilitate nimănui altcuiva. Eram obsedată de procesul construirii acestei case.”

„Este extrem de competitivă, dar într-un mod bun”, admite unul dintre arhitecți, Grant Kirkpatrick.

„Să spui că am colaborat este puțin în comparație cu dedicarea și influența sa asupra designului.”

Proprietatea modernă este localizată aproape de ocean, însă designul său nu este unul relaxat, de plajă. Imobilul cu trei etaje are o priveliște de vis, care se întinde de la Palos Verdes până în Malibu.

Citește și: Jessica Alba a deschis ușa casei sale în valoare de 10 milioane de dolari! Cum arată imobilul?

Sharapova a fost inspirată de „arhitectura japoneză și de estetica minimalistă”. „Nu am crescut înconjurată de prea multe lucruri.

Pe mine, faptul că nu este aglomerată mă face să simt că este un spațiu mult mai „sănătos”. Nu ai nevoie de lucruri pe care mai târziu să nu le folosești.”

De-a lungul carierei sale, Sharapova a câștigat Marele Șlem (câștigarea a patru turnee majore, organizate de către Federația Internațională de Tenis, reușită care aparține doar altor 10 femei din întreaga lume).

„Am călătorit în întreaga lume și m-am bucurat de spații incredibile. Cu toate astea, casa mea este cel mai iubit loc din lume. Așa cred că ar trebui să fie pentru oricine.”

„Sunt incredibil de onorată să apar pe coperta revistei Architectural Digest. Construirea acestei locuințe a fost o muncă în care am pus și aș mai pune oricând suflet.

Le mulțumesc tuturor persoanelor implicate în proces. Sper că vă va plăcea la fel de mult cât mi-a plăcut mie să o construiesc!”, a scris sportiva pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram: Amy Astley, fotograf – DOUGLAS FRIEDMAN/Instagram: The Facinator