News

Mariah Carey, dată în judecată de fratele ei. Vedeta are deja un proces cu sora ei

iulia.statie
March 5, 2021 11:13 AM

Doar la o lună după ce Alison Carey, sora cântăreței Mariah Carey, a dat-o în judecată pe artistă pentru noua ei carte, ‚The Meaning of Mariah Carey’, Morgan Carey, fratele ei, a decis să ia și el această decizie.

Pe aceeasi temaCe spune Mariah Carey despre căsnicia cu Tommy Mottola

Mariah Carey, dată în judecată de rudele ei

Într-un anumit capitol din noul proiect, Carey descrie un incident în care sora ei i-a dat Valium, a încercat să o dea afară și a aruncat o ceașcă de ceai fierbinte pe ea, iar Alison pretinde că aceasta i-ar fi cauzat suferință emoțională intenționat și cere 1,25 milioane de dolari. Mariah Carey s-a referit la rudele ei ca fiind fosta ei soră și fostul ei frate.

Publicația Variety scrie că Morgan a descris în proces că Mariah Carey i-a cauzat o ‚durere mentală extremă, revoltă, anxietate severă cu privire la viitorul său și la abilitatea de a se întreține pe sine și pe familia sa, i-a distrus reputația și capacitatea de câștig, i-a cauzat perturbarea vieții sale personale și pierderea plăcerilor obișnuite din viața de zi cu zi’.

Rudele artistei Mariah Carey, extrem de supărate pe aceasta

Morgan Carey susține că nu a fost prezentat corect, ținând cont că în carte, Mariah l-a descris ca fiind un om tulburat de probleme, explicând faptul că niciodată nu s-ar fi simțit în siguranță în preajma lui din cauza problemelor de furie pe care le avea, scrie publicația InStyle.

Spre deosebire de sora sa, Morgan Carey nu cere 1,25 milioane de dolari. El i-a dat în judecată în același proces și pe co-autoarea Michaela Angela Davis, Macmillian Publishing Group și Andy Cohen Books. Acesta cere ca un judecător să anuleze daunele printr-o ‚hotărâre judecătorească’.

„El nu este invidios asupra enormului succes artistic și personal pe care îl are sora sa, acesta s-a bucurat de propriul succes profesional și personal și mereu i-a dorit doar binele.”, aflăm din actele oficiale.