Living

Mariah Carey s-a îngrășat enorm! Cum arată vedeta la 49 de ani

nicoleta.ispasescu
April 8, 2019 23:30 PM

În ultima perioadă Mariah Carey a fost subiect de discuție al fanilor pe motiv că s-a îngrășat enorm și că vedeta apelează la photoshop atunci când postează fotografii.

Mariah Carey n-a mai fost privită de fani prin prisma talentului ei desăvârșit și a vocii inconfundabile, ci aceștia au început să discute despre aspectul ei fizic.

Deși are în spate o carieră de 30 de ani și o avere uriașă se pare că oamenii superficiali au fost mai interesați de kilogramele artistei și nu s-au ferit să îi transmită gânduri negative și ură pe rețelele sociale.

Mariah Carey s-a îngrășat enorm! Cum arată vedeta la 49 de ani

Într-adevăr, Mariah Carey s-a îngrășat în ultima perioadă, iar fanii o suspectează că își editează pozele. N-ar fi de mirare, mai ales că este o lume extrem de falsă și superficială în mediul online, iar ca artist contează extrem de mult imaginea ta.

La finele anului trecut, vedeta cântărea 65 de kilograme la 1,75 m, însă, în doar câteva luni, Mariah s-a îngrășat 20 de kilograme. Nu ne surprinde acest lucru, având în vedere numeroasele diete restrictive la care sunt supuse deseori vedetele. Ca să nu mai amintim și faptul că Mariah Carey este și mamă, de gemeni!

Deși este o artistă extrem de talentată, Mariah Carey nu a scăpat de gurile rele și de discriminarea de care se lovesc toate femeile în mediul online, și anume lupta pentru perfecțiune.

Rămâne de văzut dacă artista va apela la bisturiu pentru a scăpa de lupta kilogramelor în plus, sau dacă va ține o nouă dietă. Până una alta, va trebui să stea departe de gurile rele și să nu plece capul la răutățile celor din jur.