Video

Marisa Paloma, întrebată care este bijuteria de care nu se desparte niciodată: "Inelul pe care urmează să îl primesc de la iubitul meu!"

iulia.statie
October 12, 2019 10:16 AM

Marți a avut loc prezentarea noii colecții Splend’or, iar Alina Eremia este noua imagine a Magazinelor Splend’or. Evenimentul a reunit lumea modei autohtone, artiști, influenceri, vedete, pentru a celebra noua colecție dar și noile tendințe în materie de bijuterii.

Pe aceeasi temaVedetele iubesc perucile! Cum le poți purta vara aceasta

Marisa Paloma, întrebată care este bijuteria de care nu se desparte niciodată: „Inelul pe care urmează să îl primesc de la iubitul meu!”

Marisa Paloma este un influencer ce are milioane de fani pe site-urile de socializare.

Fete din toată România o urmăresc și o apreciează atunci când vine vorba de stilul vestimentar, încă de la emisiunea „Bravo ai Stil”, aceasta fiind câștigătoarea sezonului doi.

Întrebată care este bijuteria de care nu se poate despărți vreodată, Marisa a răspuns: „Inelul pe care urmează să îl primesc de la iubitul meu. Poate vede acest interviu și se mai gândește un pic.”

„Eu niciodată nu urmăresc trendurile. Urmăresc reviste, site-uri de modă, prezentări cu atât mai mult, dar nu pot să zic că urmez un anumit trend”, a explicat Marisa despre trendurile din această toamnă în materie de bijuterii.

„Îmi plac foarte mult accesoriile opulente.”, a continuat aceasta.

Când a venit vorba de punctul forte al unei ținute, Marisa a dezvăluit care este piesa ce face o ținută perfectă: „Depinde, piesa centrală, piesa pe care mizează fiecare. Poate să fie o fustă, o jachetă, orice.”