News

Mărturisirile dureroase făcute de Ramona Bădescu: 'Mă consideram grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă'

iulia.statie
April 7, 2021 14:04 PM

Ramona Bădescu este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar pe plan personal, vedeta se poate declara fericită. La 52 de ani, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, se bucură de un băiețel minunat și are o siluetă perfectă.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Jennifer Lopez la 50 de ani! Cum a fost surprinsă aceasta

Ramona Bădescu, dezvăluiri dureroase

De când a devenit mămică, Ramona Bădescu trăiește cele mai frumoase clipe. Fiul ei, în vârstă de un anișor și jumătate, îi înfrumusețează zilele. Pe lângă faptul că are un mare succes pe plan profesional, vedeta se bucură și de o frumusețe aparte și de o siluetă perfectă. Totuși, nu mereu a fost atât de fericită în pielea ei.

Ramona Bădescu a decis să facă dezvăluiri despre cum se simțea în pielea ei la 20 de ani, explicând că s-a ambiționat pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește. „La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duş cu lumina stinsă, pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult… Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani.”, a zis vedeta pentru csid.ro.

Cum se menține în formă Ramona Bădescu

Pe lângă faptul că face sport și se menține în formă, Ramona Bădescu are câteva secrete și de alimentație. Vedeta încearcă să aibă un stil de viață sănătos, iar acest lucru se vede prin faptul că are o siluetă perfectă. Cât despre alimentele pe care le consumă, aceasta are câteva trucuri pe care le-a dezvăluit.

„Ei, se întamplă, mai ales în perioada sărbătorilor. Chiar anul trecut am pus 1,3 kg. Problema este că pui kilogramele în 5 zile și le dai jos în 5 săptămâni. Dar reușesc să-mi mențin greutatea pentru că revin la viața de zi cu zi din Italia, la sala de sport, la mâncărurile mele. Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles.”, a zis vedeta.

„Dimineața mănânc papaya, ori apă călduță cu puțină drojdie. În sfârșit, am găsit țelina la Roma! Mai consum, sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză…”, a continuat aceasta pentru publicația menționată mai sus.