Vedete

Mărturisirile Prințului Harry la care nu te așteptai! Ce spune despre Meghan Markle

andreea.voicu
May 31, 2021 14:07 PM

Meghan Markle și Prințul Harry formează un cuplu extrem de frumos, apreciat și urmăritor de foarte mulți oameni.

În cadrul unor interviuri, Prințul Harry a făcut mai multe declarații despre familie, Meghan Markle, soția lui, dar și despre ideea de parenting.

Toată lumea știe acum că Prințul Harry a mers și merge în continuare la câteva sesiuni de terapie, ședințe care l-au ajutat să își schimbe perspectiva despre rolul pe care îl are. Chiar el a mărturisit, potrivit revistei PEOPLE: „Și apoi, odată ce am început să fac terapie, a fost ca și cum a ”pocnit bula”. Mi-am scos capul din nisip și l-am scuturat bine și am am spus: Ești într-o poziție privilegiată, nu te mai plânge și încearcă să gândești total diferit! A făcut o diferență”.

Cât despre capitolul parenting, Prințul Harry a spus că vrea să ”spargă„ barierele ideii de ”durere transmisă genetic și suferință”.

„Nu există nicio vină. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să dăm vina pe cineva. Dar, cu siguranță, când vine vorba de părinți, dacă am experimentat o formă de durere sau suferință din cauza durerii sau suferinței pe care poate tatăl meu sau părinții mei suferiseră, mă voi asigura că rup ciclul respectiv, ca să nu-l transmit mai departe”, a spus el.

De asemenea, Prințul Harry a continuat: „Există o mulțime de dureri și suferințe genetice care sunt transmise în orice mod. Noi părinții, ar trebui să facem tot ce putem pentru a încerca să spune: Știi ce? Asta mi s-a întâmplat. Mă voi asigura că nu ți se întâmplă”.

Pe de altă parte, Prințul Harry a spus despre Meghan Markle faptul că are o ”vorbă” despre a fi prințesă. Multe domnișoare susțin că este de ”basm„, însă bărbatul mărturisește: ”Soția mea a avut cel mai uimitor fel de a explica acest lucru: ”Nu trebuie să fii prințesă. Poți crea o viață care să fie mai bună decât a oricărei prințese”. Am mers în această direcție și vine din propria experiență trăită”.

Ce tribut au adus Meghan Markle și Prințul Harry pentru Prințesa Diana

Ce au Ducii de Sussex în comun cu mama Prințului Harry? Prințesa Diana decidea să anunțe că este însărcinată cu acesta chiar în aceeași dată. Pe 13 februarie 1984, regretata Prințesă de Wales și Prințul Charles anunțau că vor deveni părinți pentru a doua oară, dar veștile emoționante apăreau pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume abia următoarea zi, pe 14 februarie.

Casa de pariuri Betvictor a dezvăluit și celelalte nume ce au obținut un loc fruntaș. Se pare că fanii cred că dacă Ducii de Sussex vor avea o fetiță o vor numi Diana, Alice, Grace, Isabella sau Alexandra. Dacă bebelușul va fi băiat, atunci va primi numele de Charles, Thomas, Arthur, Edmund sau Philip.

Sursă foto: Arhivă VERDICT.RO