News

Mary-Kate Olsen divorțează de soțul ei, Olivier Sarkozy

iulia.statie
May 14, 2020 11:21 AM

Mary-Kate Olsen și soțul ei, bancherul francez, Olivier Sarkozy, divorțează. Aceștia sunt împreună de 5 ani.

Pe aceeasi temaGemenele Olsen au împlinit 33 de ani! Tot ce trebuie să știi despre misteriosul duo din lumea modei

Mary-Kate Olsen a decis să divorțeze de partenerul ei

Potrivit TMZ, Olsen a semnat un ordin de urgență pentru a divorța de soțul ei. Actrița devenită designer se pare că a semnat totul pe 17 aprilie, însă, ținând cont că lumea se confruntă cu pandemia, tribunalele nu acceptă ca divorțurile să aibă loc decât dacă sunt situații de urgență.

„În prezent, acceptăm doar chestiuni urgente. Actele depuse inițial au fost respinse de funcționarul din New York, pentru că nu respectau procedura materiei esențiale. Aceștia au refăcut totul după procedură, iar problema a fost trimisă la un judecător al Curții Supreme din statul New York. El a stabilit că nu este o chestiune urgentă, deci ei nu pot face nimic în acest moment.”, a explicat reprezentantul Curții Supreme de la New York, Lucian Chalfen.

Mai mult, se pare că Olsen a scris în petiția ei de divorț ca vrea că acordul prenupțial să se aplice. Potrivit publicației menționate mai sus, vedeta susține că soțul ei o amenință că o va da afară din apartamentul din New York și a decis să renunțe la chirie fără a o anunța. Singurul lucru ce o poate asigura pe Olsen că lucrurile ei nu vor fi aruncate din apartament este acel ordin de urgență.

Ba chiar, relatează și publicația TMZ, Mary-Kate scria în documentele pe care își dorea să le depună că soțul ei este posibil să o priveze de bunurile sale. „E posibil să le arunce sau să le ascundă.”

 „Era clar că mariajul meu s-a încheiat, relația s-a descompus iremediabil. Soțul meu a reziliat contractul de închiriere pentru apartamentul din New York fără a îmi cere acordul. Înaintez această cerere de urgență pentru că soțul meu încearcă să mă priveze de locuință în New York, în plină pandemie.”, a spus vedeta.

Olsen și Sarkozy sunt împreună încă din 2012, însă s-au căsătorit în noiembrie 2015, printr-o ceremonie intimă în Manhattan. Cei doi nu au copii, însă Sarkozy are doi micuți dintr-un fost mariaj.

Cei doi au șocat pe toată lumea atunci când au decis să formeze un cuplu, din cauza diferenței de vârstă de 17 ani. Soțul vedetei este fratele lui Nicolas Sarkozy, fostul Președinte al Franței. De-a lungul timpului, aceștia au fost extrem de discreți cu privire la relația lor.