News

Mary-Kate Olsen, probleme după despărțirea de Olivier Sarkozy

andreea voicu
May 16, 2020 16:59 PM

Despărțirea dintre Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy a luat prin surprindere pe toată lumea! Cei doi s-au separat cu scandal, iar divorțul se anunță unul furtunos. Fosta actriță și Olivier Sarkozy erau împreună de 8 ani.

Pe aceeasi temaMary-Kate Olsen divorțează de soțul ei, Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen, probleme după despărțirea de Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen, în vârstă de 33 ani, a fost cea care a depus actele de divorț pe 17 aprilie însă s-a lovit de probleme la tribunalul din New York. Cererea ei a fost respinsă din cauza pandemiei de coronavirus.

‘În prezent, acceptăm doar probleme esențiale și urgente. Cererea depusă inițial a fost respinsă deoarece nu a respectat procedura. Un judecător al Curții Supreme din New York a hotărât că nu este de primă necesitate, așa că ei nu pot semna nimic până în acest moment’, a declarat un purtător de cuvânt al instanțelor din New York, conform presei internaționale.

Se pare că Mary-Kate Olsen și-ar dori să se divorțeze cât mai rapid, pentru că fostul ei partener ar fi reziliat contractul de închiriere al apartamentului lor din New York. Astfel, vedeta ar fi fost anunțată că trebuie să se mute până pe 18 mai.

‘Sunt îngrozită că soțul meu încearcă să mă dea afară din locuință, iar dacă va reuși, voi rămâne fără casă și îmi voi pierde bunurile personale’, a declarat Mary-Kate.

De asemenea, fosta actriță a mai solicitat și punerea în aplicare a contractului prenupțial. Ea și sora sa geamană, Ashley, au o avere estimată la 500 de milioane de dolari.

Între Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy este o diferență de 17 ani.