News

Fotografii nepublicate cu Marilyn Monroe, înainte de a deveni celebră. Cum arăta actrița americană

andreea voicu
May 20, 2020 10:57 AM

În 1962, la doar 36 de ani, Marilyn Monroe pleca dintre noi. Pe atunci, dar şi-n prezent, numele lui Marilyn era legat de feminitate, senzualitate şi efervescenţă. Blonda și-a lăsat amprenta asupra culturii populare, iar numele ei va rămâne în istorie.

Pe aceeasi temaBloggerița care s-a căsătorit în rochie neagră de mireasă. Cum a arătat în ziua nunții

Ultimele fotografii cu Marilyn Monroe, cu mult timp înainte de a deveni celebră, au ajuns la licitația Heritage’s Entertainment, scrie boredpanda.

Cum arăta Marilyn Monroe, înainte de a deveni celebră

Majoritatea imaginilor o înfățișează pe aceasta în diferite ipostaze. Pe atunci, avea doar 22 de ani. Așadar, nostalgicii vremii și doritorii vor avea ocazia să cumpere fotografii rare cu legendara Marilyn Monroe contra unei sume de bani, evident, destul de considerabile.

„Este uimitor de aproape 56 de ani de la moartea ei, ea este la fel de populară ca ea a fost vreodată, eu sunt una din multele milioane să o iubesc încă”, a spus Margaret Barrett, directorul Entertainment Memorabilia, care se ocupă de licitația de la New York.

Numindu-se singură Marilyn Monroe și alegând să își vopsească blond, actrița a fost una dintre cele mai consacrate personalități din industria cinematografică, dar și considerată un sex simbol. Arătând extrem de bine și propunând o sexualitate ce depășea lumea în care se născuse, Marilyn a rămas un simbol al frumuseții și celebrității.

Deși tuturor ne-a rămas în minte rochia albă și fabulosul mod al actriței de a poza, aceasta avea un stil extrem de senzual, oferind un plus de feminitate chiar și hainelor sport și pozând în costume de baie cu talie înaltă, dar și în ținute bărbătești, atât de iubite pe acum.

Deși a plecat dintre noi timpuriu, Marilyn a fost și va rămâne o stea, un simbol. Totuși, deși am văzut-o de nenumărate ori pe frumoasa blondă și este imposibil să ca o persoană să nu asocieze imediat numele cu imaginea, actrița poza cu dezinvoltură, arătându-și mereu formele perfecte și îmbrățișând sex appeal-ul.

Urmărește galeria foto pentru a vedea fotografii cu faimoasa actriță!