Beauty

Masca de față cu aur de 24 de carate care face minuni în rândul celebrităților

ioana pana
February 23, 2020 07:00 AM

Cu toții ne întrebăm cum reușesc topmodelele să își păstreze tenul radiant și lipsit de imperfecțiuni, mai ales pe parcursul Lunii Modei, una dintre cele mai solicitante și stresante perioade ale anului. Rețeta succesului, conform Bellei Hadid, este o mască de față din aur pur. 

Pe aceeasi temaCum își menține silueta fotomodelul Elsa Hosk. Iată secretele sale

Masca de față cu aur de 24 de carate care face minuni în rândul celebrităților

Intitulat sugestiv, The 24k Pure Gold Treatment, este semnătura esteticianului Mimi Luzon, foarte popular în rândul vedetelor. Modele asemenea lui Kaia Gerber, Bella Hadid, Irina Shayk și Romee Strijd au trecut pragul cabinetului lui Luzon, iar acum sunt abonate la tratamentul despre care declară că face minuni.

Rezultatul este o piele hidratată în profunzime, iar în ceea ce privește procesul, înainte ca foița de aur de 24 de carate să fie aplicată pe față, pielea este curățată. După îndepărtarea măștii de aur, pe față se aplică un strat de cremă antirid, bineînțeles din linia esteticianului Mimi Luzon. Tratamentul este creat în așa manieră încât să încetinească reducerea producției de colagen în organism, să stimuleze refacerea celulelor și poate chiar să ajute la dispariția acneei și a infecțiilor cutanate. Astfel, după o vizită la cabinetul lui Luzon, efectul de piele de porțelan este garantat că va rezista mult timp.

Masca de față cu aur de 24 de carate care face minuni în rândul celebrităților. Sursa foto: Instagram

Totuși, același rezultat poate fi obținut chiar în confortul propriei case. Dacă o zi în salonul unui estetician de renume în rândul celebrităților este doar un vis frumos, dăm de veste că masca de față este disponibilă pe Net-a-Porter, iar prețul ei este de 350 de dolari.