News

Matteo, primele declarații despre nuntă| EXCLUSIVITATE

cristina.floroiu
March 12, 2020 15:50 PM

Cântărețul cu un succes inedit, atât în România, cât și peste hotare este acum un familist convins. Matteo și Elena Neagu au o relație de aproape șase ani, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Pe aceeasi temaAmi, trucuri de styling pentru femeile minione

Matteo, primele declarații despre nuntă| EXCLUSIVITATE

Vezi ce ne-a povestit Matteo despre fetiță și viitoarea lui soție în clipul de mai jos:

Cei doi au devenit părinți de puțin timp, așa că emoțiile sunt încă destul de mari. Matteo ne-a povestit că este obositor, dar este norocos că o are pe iubita lui alături, care este o mamă foarte dedicată: “Eu stau bine cu somnul, pentru că Elena este o mamă mega dedicată si mega responsabilă, adică în momentul în care a apărut Mia s-a dat pe “mother mood” cumva. Stă noaptea cu ea și a doua zi este fresh și la fel de frumoasă ca în prima zi”

Nașterea bebelușului i-a apropiat și mai tare pe cântăreț și Elena, iubita sa, așa că pe lângă principalul eveniment din acest an, care va fi botezul, cei doi vor păși și în fața altarului pentru a-și uni destinele. “Botezul va fi pe data de 24, pentru că pentru 24 s-a născut Mia și am ales o dată tot de 24, dar nu zic luna. Și o să fie un botez restrâns. Nunta o să fie mai pompoasă, va fi tot anul ăsta.