News

Max Ehrich a aflat din presă că logodna lui s-a rupt! Acesta nu știa că Demi Lovato s-a despărțit de el

iulia.statie
September 27, 2020 14:57 PM

Potrivit lui Max Ehrich, el a aflat despre finalul logodnei sale cu Demi Lovato în timp ce citea știrile, la fel ca oricine altcineva. La două zile după ce s-a aflat că aceștia s-au despărțit, actorul a decis să rupă tăcerea, explicând că nu a aflat de separare de la logodnica sa, ci din media.

Pe aceeasi temaDemi Lovato a anulat logodna cu Max Ehrich

Ce se întâmplă între Max Ehrich și Demi Lovato

Ehrich a decis să vorbească pe social media despre statusul relației sale: „Să vă imaginați cum este să aflați starea relației voastre dintr-un tabloid. În timp ce vă aflați în mijlocul filmărilor unui film despre un pastor, a cărui intenție este de a ajuta oamenii.”

Demi, pe de altă parte, a rămas tăcută cu privire la despărțirea de Ehrich, totuși, postând o poză în care apărea fără inelul de logodnă, confirmând subtil veștile. Aceștia au mers pe drumuri separate la două luni după ce s-au logodit pe o plajă din Malibu.

De ce s-au despărțit cei doi

Potrivit unei surse a publicației E! News, chiar filmul la care lucrează Ehrich a fost motivul pentru care aceștia s-au răcit. Înainte să călătorească în Atlanta pentru noul proiect, ei s-au certat de foarte multe ori pentru că Demi nu voia să îl lase să călătorească fără ea.

Mai mult, aceeași sursă susține că, deși Demi a călătorit în această lună pentru a își vedea iubitul la filmări, a existat o situație tensionată între ei, așa că ea a decis să plece pentru a se gândi ce își dorește să facă mai departe. Oricum, distanța nu a fost singura ce i-a făcut pe aceștia să se despartă, căci sursa susține faptul că artista a ignorat toate semnalele de alarmă pe care le-a primit din partea lui Max.

„Ea nu știa cine este Max cu adevărat și nu credea că are intenții bune. Nu are încredere în el.”, a spus sursa.