News

Max Ehrich, surprins plângând pe plajă după despărțirea de Demi Lovato

iulia.statie
October 13, 2020 13:40 PM

Despărțirea dintre Demi Lovato și Max Ehrich a fost cu siguranță una dintre cele mai surprinzătoare separări din anul 2020. În iulie cei doi se logodeau pe o plajă din Malibu, iar la două luni distanță, artista anula logodna.

Pe aceeasi temaDemi Lovato a anulat logodna cu Max Ehrich

Max Ehrich, surprins plângând în locul în care a cerut-o de soție pe Demi Lovato

Cântăreața a preferat să se păstreze discretă atunci când a venit vorba despre despărțire, însă, actorul a fost surprins recent de paparazzi plângând, chiar în locul în care a cerut-o în căsătorie pe Demi. Acesta pare vizibil afectat, iar fanii s-au împărțit în două tabere, jumătate susținând că el suferă, iar cealaltă jumătate acuzându-l de faptul că el ar fi chemat fotografii pentru a atrage atenția.

Mai mult, se pare că artista este tot timpul căutată de fostul iubit, deși ea nu mai vrea să aibă vreo legătură cu acesta. „Demi are probleme cu Max, care nu o lasă în pace. El a încercat să îi contacteze familia și prietenii, dar toți l-au blocat. Demi a luat legătura cu avocații pentru a vedea ce poate fi făcut.”, a explicat o sursă pentru publicația E!News.

„Demi a petrecut mult timp cu familia și prietenii pentru a se vindeca după despărțire, toată lumea este alături de ea.”, a spus sursa.

Cum a aflat Max Ehrich că Demi Lovato vrea să se despartă de el

Max nu a dorit să păstreze tăcerea atunci când a venit vorba despre despărțire, susținând că a aflat totul din tabloide. „Să vă imaginați cum este să aflați starea relației voastre dintr-un tabloid. În timp ce vă aflați în mijlocul filmărilor unui film despre un pastor, a cărui intenție este de a ajuta oamenii.”, a scris el pe social media.

Totuși, mai multe surse au declarat că actorul minte cu desăvârșire, căci Demi l-ar fi anunțat cu mult timp înainte ca totul să se afle. „Demi nu mai vrea să aibă contact cu el în acest moment. Este rușinată de modul în care se comportă și despre cum discută de ce au avut ei pe social media. Nu mai vrea să audă de el.”, au zis sursele.

Mai mult, un alt prieten apropiat a declarat că actorului nu îi vine să creadă că relația lor a ajuns la final și că a încercat să ia legătura cu Demi, dar aceasta nu mai vrea să aibă vreo legătură cu fostul ei iubit. „Demi a terminat această relație și nu mai vrea să îl vadă. Nu îi vine să creadă că a căzut în capcana lui și este extrem de supărată pentru acest lucru.”