News

Megan Fox a retras actele de divorț la trei ani de la depunere

adelina.duinea
April 28, 2019 13:16 PM

La aproape trei ani de la depunerea actelor de divorț, Megan Fox (32 ani) și Brian Austin Green și-au rezolvat problemele din cuplu.

Megan Fox a retras actele de divorț la trei ani de la depunere

În 2015, actrița a depus actele de divorț din cauza unor „diferențe ireconciliabile”. Ulterior, cuplul a anunțat că își așteaptă cel de-al treilea copil, împăcându-se în anul ce a urmat. Potrivit documentelor depuse joi în Los Angeles, Megan a cerut revocarea divorțului.

Megan și Brian au împreună trei copii. Noah Shannon, învârstă de șase ani, Bodhi Ransom, în vârstă de cinci și Journey River, în vârstă de doi ani. Actorul mai are un fiu, Kassius, în vârstă de 17 ani dintr-o relație anterioară. Potrivit People, cuplul n-a mai reușit să mențină echilibrul între carieră și viața de familie.

Citește și: Actorul Idris Elba și Sabrina Dhowre s-au căsătorit în Maroc

„Au avut câteva conflicte care au condus la divorț”, a povestit un membru al familiei. „Anul trecut, Megan a lucrat foarte mult și continuă să lucreze la fel de mult și acum. Cât este plecată, Brian are grijă de cei mici. Înaintea depunerii actelor de divorț, asta a fost una dintre problemele dintre cei doi.”

„În timpul separării, Brian a sperat că Megan se va răzgândi. Este foarte bucuros. Au luptat pentru a-și salva căsnicia, iar acum toate merg ca pe roate.” În septembrie 2017, în timpul podcastului său, Brian a mărturisit că „o relație necesită muncă”.

Citește și: Este Leonardo DiCaprio pregătit de căsătorie?

„Căsnicia este grea”, a spus el. „Necesită multă muncă pentru oricine. Când ajungi în situația noastră, când ai copii, ești căsătorit de ceva timp – începi să iei lucrurile pas cu pas.”

La începutul acestei luni, presa americană a dezvăluit că cei doi urmează să joace în primul lor film împreună, „Dakota”.

În film, Megan va juca o văduvă numită Kate care-și pierde soțul în războiul din Afghanistan și care se străduiește să conducă ferma familiei în timp ce-și crește singură fiica.