News

Megan Fox, alături de cei trei copii ai săi la Disneyland

iulia.statie
October 14, 2019 16:41 PM

Megan și soțul ei, Brian Austin Green au sărbătorit Halloween-ul mai repede, la Disneyland, alături de cei trei copii.

Pe aceeasi tema10 costume de Halloween pe care vedetele le poartă

Noah Shannon Green, Bodhi Randsom Green și Journey River Green apar într-o poză postată de Fox sâmbătă, costumați exact ca pentru Halloween.

Megan Fox, alături de cei trei copii ai săi la Disneyland

Actrița a scris și ceva amuzant, dezvăluind cât de dificil a fost să realizeze o poză perfectă cu cei trei copii.

„Halloween-ul la Disneyland este mereu distractiv, însă pot avea o poză de familie unde toți se uită la cameră și toată lumea are o față aproape normală?”, a scris actrița în descrierea pozei făcute la parcul de distracție.


Megan și Austin sunt foarte discreți atunci când vine vorba de viața lor privată, iar ultima poză postată de către ei a fost tot de Halloween, anul trecut. Copiii au avut costume inedite, Noah a fost o majoretă zombie, Bodhi a fost costumat în Gekko din PJ Masks și Journey a avut un costum ce înfâțisa un miel.

Multe persoane critică faptul că lui Noah îi place să se joace cu anumite costumații ce conțin rochii sau peruci. Totuși, părinții săi susțin aceste alegeri vestimentare făcute de fiul lor.

„Am auzit că unele persoane nu sunt de acord cu alegerile acestea. Are patru ani și dacă vrea să le poarte, le poartă. Este viața lui.”, spunea Austin în 2017.

„El este pasionat de modă și câteodată se îmbracă singur. Îi place să poarte rochii. Chiar și așa, aici în California, sunt băieți care îi spun că rozul nu este pentru băieți.”, a dezvăluit Megan.

„Încerc să îl învăț să aibă încredere în el mereu. Pentru o perioadă nu a mai purtat rochii. A ales să poarte o rochie acum două zile la școală și după ce a ajuns acasă, l-am întrebat: ‚A avut cineva ceva de spus?’. El mi-a răspuns: ‚Toți băieții au râs, dar nu îmi pasă, iubesc prea mult rochiile.”, a spus Fox.

Sursă: Elle